Kini Bertiga! o yeahh~






hari tu jalan berdua ja.. tapi tadi bertiga pulak.. *wink wink*
kakak aku yang tengah tu balik sebab mau berposa dengan femly lah gamaknya..
rasa kesian pon ada jugak dekat dia ni..
balik pegi sini sorang-sorang ja tadi..
tapi aku tau dia berhati badang.. jiwa kental gituww.. hahaha~




hajat masa ni mau jumpa mama terus..
tapi mama x dapat datang.. huhuhu~
x pa mama.. itew fahammmm.. *lapairmata*
posa tahun ni sama macam tahun lepas jugak..
x pa x pa.. semua ni mesti ada hikmah di sebaliknya =)




rasa macam lama x snap dalam jamban ni.. haha~
bergambar punya fasal.. bau jamban pun x peduli..
janji dapat snap snap.. kau mampu?? muahaha~  =P




sebelum lunch tengahari.. aku selaku adik yang sangat budiman
ingin membelanja kakak aku yang gedikgedik.. haha keji..
diulangi sekali lagi aku belanja okeh!
wahhh~ nada riak di situuu..  kahkahkah  =P


harga dia bukan tujuhposen seketul..
tu kalau mau tambah menatang corn flake, choco rice bagai
baru lah extra tujuhposen..
kalau harga dia tujuhposen..
mau aku amal jariah satu kampung.. belanja sorang-sorang makan eskrim..




eskrim dia x payah cakap.. memang layan wa cakap lu!
kena lagi kau makan di kala hangat mentari sinar memancar..
memang feel.. nampak awek cun pon kau x pandang.. haha~




and the lastly lunch tempat pakcik tua yang x pandai muda ni..
sehari sebelom posa mesti pulun makan banyak..
mana x perut boyot.. meriah ja perut tu ke depan.. hahaha~
oh di kesempatan ni aku mau ucapkan selamat berpuasa kepada
muslimin dan muslimat, semoga ramadhan tahun ni memberi 
seribu erti kepada kita semua.. Amin Ya Rabb  =)
puasa jangan x puasa tau.. *tetiba ingat filem senario yang buat pengumuman 
puasa dengan songkok mereng sebelah*































p/s : miss u mama  =(
















kalau          suka          boleh          laa          klik          like!          thankss          for          reading          =)

2 org suka conteng:

wawa abdullah said...

icekrim nampak sedap..dah lah pose2 ni kan..terliur je..huhu

Selamat berpuasa dear~


p/s: jom join contest review sempena bulan ramadhan..duet raya dan voucher free menanti anda.. :)

cynta ieda said...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/awesome-giveaway-by-us.html mari join sini dear..byk hadiah menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...