Ben Ashaari Dan Rakan Blogger



BEN ASHAARI


Assalamualaikum.. Salam 1Malaysia & Selamat Hari Deepavali.. nandre hihi :) ok now aku mau menjoinkan diri untuk mnyertai segmen bro ben yg macho haha :D sbelum tu dia ada bg soalan jd harus la aku jwab..


ceritakan serba sedikit mengenai blog anda

blog aku nating spesel.. serius dlu aku xsuka berblog2 ni sbab aku xtau apa aku mau crita, nanti lain2 pula crita yg kluar haha.. tapi di sebabkn aku suka menulis.. so trcipta la satu blog yg serabut ni hoho..


kenapa anda berblog

aku berblog sebab aku suka brkawan2 brteman2 dan brshabat2 haha.. like teman tapi mesra, yoo mcam lagu pun ada kan..


siapakah idola di dunia blog

aku suka soalan ni sebab bnyakkk blogger yg aku suka antranya :

opkos la Ben Ashaari hihi :) Cik Epal dan Irene Nadia Marcello perghhh.. aku mmg suka bca entri dorang ni..

ok siap! so sepa2 yg mau join klik sini ttup jam5 petang ni :)


28 org suka conteng:

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

-✿Ayu✿- said...

salam kenalan! dri segmen abg beng!

QasehSuci said...

salam kenalan...Qaseh dtg singgah dan follow...(^-^)

FayZ - Syokkahwin.com said...

comel belog awak..

fayz @ http://www.facebook.com/syokkahwin

hafizulhakim said...

singgah blog nana :)
salam kenal n happy blogging! :)

wanie wonek said...

singgah sini

Tiramisu Fatiema said...

Singgah blog nie...salam perkenalan...:)

c nana said...

@-✿Ayu✿-

yep! salam knalan jg ayu :D

c nana said...

@QasehSuci

thanks! nnt aku terjah blik ok ^_^

c nana said...

@FayZ - Syokkahwin.com

trimas fayz! hihi :)

c nana said...

@hafizulhakim

maseh hafizul :D salam kenal jg :))

c nana said...

@wanie wonek

maseh snggah wanie :)

cici tembikai said...

comel nyaaaa . tuan punya blog comel and blog pun comel. geram sangat kat header tu . thanks sugi singgah blog I keep reading

HasrulHassan [HH] said...

As-Salam.
Terima kasih kerana sudi singgah di HASRULHASSAN.COM

Encik Bedak Sejuk said...

salam kenal... ;D

SpidermanHere said...

Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

smilenajah93 said...

jalan2 balas singgah . dri segment yg sama :)

Aiisyah Gazali said...

singgah sini. salam perkenalan :D

masz86 said...

Membalas terjahan dr segmen yg sama... hapi blogging :)

c nana said...

@smilenajah93

thankss sggah yoo.. hehe :)

||aLeaSaRa|| said...

owh sukalah blog ni comel!rajin2 update utk kitorg tau!

Paris Lipton said...

oyeahh dr segmen yg same juge......slm kenal
sweet je pink biru ^^

ANA FARHA said...

akak singgah sini ye..

c nana said...

@||aLeaSaRa||

InsyaAllah dear :D thankss hehe..

Miss Ayu Nushka said...

salam ziarah.dr segmen yg sama
ayu singgah sambil follow.
jemput la dtg blog ayu pula^^

CikHoneyBee said...

salam.. cikhoneybee dtg dr segmen abg ben dan mtk maaf sbb lmbt singgah. jemput ke blog ya

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

QmaRidh said...

salam perkenalan! dri segmen abg ben! jom singgah blog saya
http://qesahqasehqmaridh.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Arol Mubin said...

Salam perkenalan daripada Arol Mubin! Comelnya doodle kat header tue! Suka. :)

# Senarai Blog Segmen Ben Ashaari Dan Rakan Blogger :D
http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/senarai-blog-segmen-ben-ashaari-dan.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...