Segmen : Aku Suka Blogwalking




Assalamualaikum


hye beb.. masih angau bola ka?? hehe.. 
hari ni aku rasa majoriti crita pasal bola kan.. 
semangat tu penting :D gudddd~!!



ok sekarang aku mau buat segmen..
sblom ni aku suka ikut segmen-segmen ja..
so ni la first time aku bt segmen~ harap ramai la yg join.. ngee :p


segmen ni senang ja.. just blogwalking :)
tapi.... haaa ada tapi yooo..
jangan pula yg join tu mesti psang niat camni 
ehh aku join ja laa.. biar dorang dtang blog aku~ aku join ja..
tamak sungguh kau haha.. 
dah tajuk tu aku suka blogwalking.. korang pegi la terjah blog-blog yg lain..
ada paham??



kalau mau dapatkn trafik dari segmen aku ni..
aku xjamin okehh.. sebab trafik aku pun xtinggi derrr haha~  v(^___^)
apa-apa pun tujuan asal segmen yg aku buat ni
adalah untuk mengeratkan silaturahim antara blogger..
yg jauh kita dekatkan.. yg dekat kita eratkan~ xgitu cik bedah.. ngeh ngeh :p



ok tanpa membuang masa jom ikut syarat-syarat yg di tetapkan..


1. first sekali harus la klik sini dan sini 

2. follow ja klau mahu.. xmahu no hal beb hee~

3. buat tajuk entri Segmen : Aku Suka Blogwalking

4. ambik header aku di atas tu dan linkkn ke entri ni..

5. tag kalau mau.. xmau sudahhh hehe :D

6. siap?? hantar link entri u olls tu ke ruangan komen entri ni okehh..


 tarikh tutup 31/12/2011 jam 11malam..



senang ja kan.. macam mkan cendol ja~ wehuuu..
insyaAllah 1hb nanti aku akn senaraikn link yg join segmen ni..









p/s : sudi sudikan lah join first segmen aku ni yooo.. hehe baibai~  v(^___^)




klik sini >> Senarai Peserta Yang Join :)




klik me! :D

trimas        sebab        like!        :)

17 org suka conteng:

Z_Bieber said...

join


http://jbieberpurple.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-suka-blogwalking.html

eiqa azra said...

eiqa join sini!!
mekasih ye coz jemput eiqa..
wah! eksklusif gitu.. :)

http://ctrie.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-suka-blogwalking.html

eyladieyla said...

eyla dtg sni nak join segmen .. :)

http://eylaadieyla.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-suka-blogwalking.html

||EzzaTy AriFfiN|| said...

http://dessertroses.blogspot.com/2011/11/aku-suka-berblogwalking.html

masz86 said...

Thankz atas jemputan...
Sy Join yer...

http://masrinasidek.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-suka-blogwalking.html

diadiba...!!! said...

join...
:)

http://love-sweet-sour.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-suka-blogwalking.html

wani mohd said...

http://hazwanimohd.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-suka-blogwalking.html

Ebell Lee Syasya said...

http://darkhanna93.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-suka-blogwalking.html

xxoo.Enrecca ✿ said...

looking forward to meet other bloggers ❤

http://insideenrecca.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-suka-blogwalking-by-n-n.html

Cik nurul hamizah said...

http://hamizahkefli.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-suke-blogwalking.html joiin!!

norha nanie said...

nani join..^^

http://sayacikbulat.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-suka-blogwalking.html

najihaothman said...

I've joined

http://najihaothman-kataminda.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-suka-blogwalking.html

Eric said...

ini link aku

ratu zuleyqha said...

eqha join ! http://ratuzuleyqha.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-suka-blogwalking.html

sya mimie zeme said...

join!

http://syamimiezeme.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-suka-blogwalking.html

Lily Mazni said...

http://maznishahibul.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-suka-blogwalking.html



Dah join, CN. bukan tamak tapi suke la orang BW kite, hikhik- morelove

miss memey! said...

http://crazywiftiramisu.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-suka-blogwalking.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...