Burger HipHop!







hujung hujung bulan camni tekak rasa nak makan burger la pulak..
lama dah tak mencekik alah alah makanan cenggini..
bagus juga tekak ni.. hujung bulan baru rasa nak makan..
jadi lepas kerja tadi singgah jap dekat gerai burger abang hiphop!


suka hati je lah nak bagi nama abang hiphop.. kahkah~
aku tak tau pun apa nama gerai tu..
belasah ja lah panggil gerai burger hiphop..
sebab hencik abam tu selalu pakai baju ala ala rappers
pastu dengan topi senget senget..
kena lagi dengan alunan lagu hiphop dekat gerai..
mana tak customer semua goyang kaki.. rasa macam nak dance je depan gerai tu..


laku nau burger cik abam ni.. lepas satu datang beriban lagi datang..
service dia slow sikit lah sebab dia buat sorang sorang je..
so tahap kesabaran yang tinggi perlu ada masa ni..
tapi dia ikut giliran lah.. macam si bedah yang order duluan..
bedah lah dulu yang dapat.. takkan si jenab yang order last tapi dia dapat duluan..
ni memang nak bagi kaki je dekat abam hiphop tu.. muahaha  =P


kesedapan dia jangan cakap lah.. mabelesss wa cakap lu!!
mayonis dengan sos melimpah ruah sampai ladang gandum.. perghhh~
harga pun berpatutan rm3.00 je sebijik!
lepas ni siapa yang mengidam nak makan burger tu boleh lah
datang dekat gerai abam hiphop ni dekat Putatan..
sebaris dengan Golden Dragon Centre.. yang kedai warna kuning tu.. kihkih












































p/s : bulan April adalah bulan first time gua melihat dunia.. EH?? =P









kalau          suka          boleh          laa          klik          like!          thankss          for          reading          =)

9 org suka conteng:

Rapunzeel Cikilolo said...

hohoho...

mengidam gak ni

:)

Blog Si Jomo said...

belanjaaaaaa !:p

Nana afLs said...

@Blog Si Jomo

membali waa.. haha~

KhuJa KhuZa said...

ba nana,belanaja la

Cik Yatt said...

pergh bege.. kempunan kot!!

wisata outbound said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

wisata outbound said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

eda shuid said...

sedapnye,,,kite food hunter! u penah makan bege abg burn??bestt..btw entry yg menyelerakan :)already follow ur blog n hope kite get more info in ur blog,, meh singgah n follow blog kite edashuid.blogspot.com tq u :")

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...