Bertudung VS Tidak Bertudung

Assalamualaikum :)

selamat brhujung minggu peeps! salam 20syawal jg :) waa masih mood raya lgi kan.. bnyk org buat rumah terbuka.. so dapat la mkan free haha~ i loikeee :)

kali ni aku just mau share sesuatu yg agak interesting.. woww hebat ni~ hebat ni haha.. aku dapat info ni pun dari blogger Irene Nadia yg ciut.. mohon share sist :)

masti ramai yg pernah baca ni kan.. nda pa~ baca lgi hihi..


sambung....


senyum sendiri aku tngok "tukang like meng-like" tu hihihi..

p/s teda kena mengena antara yg hidup ataupun tiada.. just share untuk semua :)

daa~ wassalam..

5 org suka conteng:

r10 said...

bertudung lebih baik dan lebih cantik :D

c nana said...

yea :)

Suwanto said...

Allah yang menentukan takdir seseorang..

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

waaaa mantoplah facebook tu. baru dorang tau!!! hahahaha. nanti ayob promosi....


upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...c`ayob follow sini 

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

http://cayob.blogspot.com/

yayalicious said...

ape pendapat pula..kalo jadi macam ni - http://sweetyayalicious.blogspot.com/2011/09/apabila-kaum-lain-bertanya-tentang.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...