Nasib Baik Boss Belum Sampai.. huhu~






pipi aku sekarang dah macam pau.. o yeahh~
ni semua fasal perut beladar yang suka melantak di kala waktu petang..
asal ja petang konfem perut aku merayu minta makanan..
hati terlampau baik.. makan ja lah apa yang ada.. janji halalllll~ haha  =P


gambar di atas sekadar hiasan..
mau cakap muka baru bangun tidur boleh juga..
macam muka mintak pelempang pon boleh~
mood untuk ngapdet sekarang x menentu derrr..
ikut suka hati aku ja bila mau hapdet..
blog aku.. suka hati aku lah kan?? boleh? hahaha~


hari ahad majoriti semua pekerja cuti ye dak??
aku selaku pekerja budiman yang suka hati ja bila mau cuti
ingin memaklumkan bahawasanya tadi aku datang kerja lambat.. derm!
molek ja aku bersiap awal.. last-last lambat pulak pi kerja.. huhu~
gila semangat waja aku tadi..



sepatutnya bapa aku yang hantar.. aku masuk kerja pukul 9.30..
konfiden ja tunggu depan rumah pukul 9.04 *sempat tengok jam okeh*
tunggu punya tunggu punya tunggu.. x muncul-muncul pulak bapa aku ni..
tengok jam dah pukul 9.37.. ahh sudahhhhh~ nebes oiii..
x fasal-fasal kena buang kerja aku karang.. iskiskisk~
mau x mau paksa la abang aku hantar naik motor kapcai..
racing habis kaoooo.. lari balak pon kena hye hye bye bye..
habis semua bulu hidung terbang dengan meriahnya.. hahaha  =P


sampai ja tempat kerja boss belum datang.. fuhhh~
lega hati.. dekat pukul 10 juga aku sampai tadi..
ehh boss kalau ada baca blog saya ni
atau pun boss sengaja terrrrbaca ka apa kan..
minta ampun minta maaf boss.. boss kan baik.. hihi~  v(^__^)  *ayat bajet yuu!*


bakul rebina.. selipar jamban~ lintas lah dengan selamat..


















































p/s : perlu meh ada kenderaan sendiri?? beskal tua pon boleh lah kan.. janji sampai destinasi yang di tuju.. menujuuuu puncak! *tetiba*














kalau          suka          boleh          laa          klik          like!          thankss          for          reading          =)

8 org suka conteng:

sis92 said...

bos dia kan kan dtg lmbat :P

Razil Tahir said...

Ala... sekali sekala datang lambat ape salahnyer... huhuhu :)

Nana afLs said...

@sis92

sshhh.. diam oii haha =P

Nana afLs said...

@Razil Tahir

gua pekerja berkaliberrr oke! kahkahkah~ ^^,

Sky Before Pinky said...

sempoi jerr..bakul rebina hehe... chomey

syazana said...

c nana gumuk sudaaa.. babat da yaa.. tu la banyak makan.. hahaa, nda pa yg pnting hepi2 slaluu..... selipar biji2, masihkah kau ingat?? hahaa, tetba teringat lpas ko post slipar rebina ne.. hahaa

Aden Boy said...

Ehem .. Aden telah pilih blog ni sebagai blog cute ( tertulis didalam entri ) . Terjah blog Aden untuk mengetahui maklumat lebih lanjut. ^_^ Hehehe..

Arina Shamsul said...

hehehe...ayat last tu yg best tu...hehehe..selipar jamban pun jamban la dik..janji beralas..heheh.


kak follow sini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...