Umur Lain-lain.. Tapi Hati Kita Sama~ =)






firstly aku nak habak ni cik bedah oiii..
bahawasanya hari ini aku cuti! yeayyy~
so boleh lah exercise kan jari untuk ngapdet belog..
lama bebenooo jugak aku x cerita dekat a Funny Love stOri ni kan.. awww~  =)


oh ekceli tanggal 5/5/12 suwit meh tarikh tu kan.. hihi
kitorang ex-school mate dulu telah bergabung tenaga untuk bersua
muka yang muka semuanya pun  omei-omei dengan penggunaan sabun
susu beras yang berterusan.. hahaha~  =P
dekat sini aku yang paling junior..
atau erti kata lain palinggg muda..
korang teka lah siapa yang paling tua sini~
yang penting aku muda oke! *keji*


kosmetik yang menjadi mangsa untuk sesi pengambaran.. boss sila pasrah ye boss! 


wajah yang meriah dari Cik Madiha ~ tapi itu comel  ^^,


kak jeny omei omei.. haha~


at 1 Place Mall yang majoriti kedai belom banyak buka lagi.. huhuhu~


adik-adik kak suzen merangkap tukang ambik gambar.. hihihi  =P


lokasi yang seterusnya at Sinar Mustika yang mana majoriti semua pekerjanya adalah jowo-jowo ya gitu loooo.. hahaha.. boleh tahan sedap juga masakan jowo-jowo ni.. x caya ce try~ terus lepak dekat kosmetik ai.. ngeh ngeh ngeh~


konfiden ja aku senyum sampai nampak gigi.. apadahal apa menu pon aku x tahu~ *dua orang tu bukan main serius kaoooo*


tetiba pulak TERRRrajin ambik gambar dorang ni..


muka aku macam menahan kentut pun hadooo.. muahaha~!




dorang pon ada blog yang tengah pipi berlubang tu : ceriterabubucaca.blogspot.com yang belah kanan dengan senyuman yang menggoda : selendanqpelangi.blogspot.com sila la terjah belog mereka yooo~

oh makaseh sist eda yang sudi belanja aku pin reben omei-omei ni.. ke aku yang minta belanja?? hihihi.. maceh! maceh!  v(^__^)


puas makan sampai perot pun macam mak buyung..
sesi pengambaran pun bermula lagi.. wewiiittt~


macam biasa tempat kosmetik yang menjadi sasaran~ boss, sila pasrah lagi.. hahaha =P




paling x menaham masa ni.. siap angkat cermin lagi.. tapi itu comel ^^,




ok setelah hampir seharian bergabung tenaga dengan ketawa yang samapi mau tercirit hahaha.. masa untuk hugs hugs pulak.. lain hari kita jumpa lagi.. hikhikhik~ much love! *muka kakak aku muka minta lempang*
















































p/s : sebab aku cuti ni hari konon-konon mau tengok cer Nora Elena.. tapi hampehhhh~ drama dia dah habis.. ni semua kakak aku punya fasal.. cisss~











kalau          suka          boleh          laa          klik          like!          thankss          for          reading          =)

7 org suka conteng:

shila shahila said...

nice gathering with friend yeah :)

aisharz said...

semua gambar lawa :)

Si Matatajam said...

Bestnya kl bleh togeda head ngan member2 lama... Follow back yea

Nana afLs said...

@aisharz

thanksss! ^^,

♔Lady Ainaa♔ said...

comey2 seyh masing2...awwww... happy gathering, hv fun...awwwwwwwww

lynn kamarul said...

cantik molek + ceria je korang

Shereen Yahya said...

anda semua cantik :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...