ohh my Raya 2012! - 1






Assalamualaikum semua.. salam 3 syawal juga.. rasa macam sekejap ja masa berlalu kan.. tuptaptuptap dah masuk 3 syawal dahhhh.. xpa2, raya ada sebulan.. puasa sebulan raya pon kena lah sebulan ye dak?? hihi.. so belum terlambat juga aku mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua saudara seislam ku.. kawan-kawan masa main guli dulu.. sahabat blogger.. ampun maaf dari beta andai entri-entri dalam blog aku ni pernah terasa hulu hati korang.. 0-0 ekk.. peace! v(^__^)




tema raya tahun ni aku rasa majoriti pon aku tengok tema polkadot bulat-bulat gituwwww~ baju yang aku pakai tu pun bos aku yang bagi masa dia pergi kL.. ohh sungguh terharu nyahhh.. maceh boss! you are ohsem boss.. ^^,




kau hengat budak-budak kecik ja dapat duit raya.. hellooooo cik melah oiii.. budak besar pon ada tahu?? kau hado?? nan hado.. hahaha~  =P  *keji*





abang vs adik.. serasiiiii bersamaaaa~  ^__^




terserlah kasih sayang seorang makcik kepada anak buah di situuuu.. auww auww~ dia omei.. sama lah macam makcik dia ni.. hahaha~ kannnnnn.. =P



family bahagia kata kauuu.. hihi~









































p/s : melantak banyak time raya ni.. janji kenyangg.. haha~ huduh perangai  =P







kalau          suka          boleh          laa          klik          like!          thankss          for          reading          =)

3 org suka conteng:

O.R.A.N.G.E said...

meriahnya raya dya... btw slmt hari raya....

jom singgah follow sini kwn :-
akukaudansesuatu.blogspot.com/2012/08/raya-anniversary.html

Razil Tahir said...

syoknyer raya... well, selamat ari raya! XD
duit raya tue..amek jer la... sementara dapat.. huhuhhu

Nana afLs said...

@Razil Tahir

mat raya juga! :D a'ahh kan.. dah rezeki..hihi ^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...