ohh my Raya 2012! - 2






bersambung dari entri ni <ohh my Raya 2012 - 1> tu masa raya first.. yang ni pulak cerita masa raya kedua.. hihi~ second syawal kitorang beraya dekat kampung.. tidur satu malam ja.. kira ok ah kan daripada x balik langsung.. raya dekat kampung meriahnya jangan cakap ahh.. opkos meriah kemain ko.. mana lagi anak buah berterabur.. ada yang terlebih rebina gamaknya~ tengok ah budak baju cekelat dekat atas tu.. kecik-kecik perut dah ke depan.. hahaha~  =P



dekat rumah hakak sepupu..



tuan rumah yang baju hijau nunnnn.. 






ni rumah first kitorang pi beraya masa tu.. datang-datang ja aku buat muka x tau malu terus pi mencekik.. dah kebulur sangat jawabnya.. sambal ikan masin cik hakak ni memang febret aku.. dah ada depan mata laju ja aku bedal.. hahaha~ *tamak*


second rumah ni kitorang beraya pulak dekat rumah makcik aku.. sedarah sedaging dengan bapa aku.. adik beradik dengan bapa aku la tu.. hidangan dorang memang lain dari yang lain wa cakap lu! kira makanan tradisi kitorang ah senang cakap..



taraaaaa.. ni lah dia ambuyat.. serius sedappp hingga menjilat ibu jari..




memang terbaekk ah makcik aku ni.. plus lagi dengan cicah limau.. lagi mabelessss~ aku sekarang ni pun dah telan air liur.. nampak sangat penangan ambuyat ni sangat tinggi.. kahkahkah~



aku x tau pun apa yang aku gelakkan masa ni.. hmmm -__-"



and sebelum pulang ziarah kubur arwah atok kejap..
semoga arwah ditempatkan golongan orang-orang yang beriman..
Amin Ya Rabbal Alaminnnn..




































p/s : tinggal 2hari lagi cuti.. menci menci~  +____+






kalau          suka          boleh          laa          klik          like!          thankss          for          reading          =)

3 org suka conteng:

Cik Fie said...

SELAMAT HARI RAYA (!)

Laa .. Bukan Susah Pun Nak Solat ♥
Need Ur Komen :)

http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/08/laabukan-susah-pun-nak-solat.html

Cik Adieb said...

Wets,camat ary raya.Lama nda jumpa kau

Nana afLs said...

@Cik Adieb

uitt geng.. mat rya juga.. ba p ruma la.. hihi ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...