Tanjung Aru.. Bad Service~!!






mata sebelah kanan aku bengkak.. dari kemarin lagi..  =(
aku saja x bagi korang tengok.. sebab nanti ada yang terjangkit.. haha~
dalam mood sakit mata ni boleh pulak aku jalan-jalan..
orang tengok aku pun macam rasa annoying ja..
hek elehh.. macam ja x pernah sakit mata..
kalau kena batang hidung kau sendiri, baru kau tahuuuu..


oh aku bukan mau cerita pasal mata aku ni..
saja ja bagi mukadimah.. hihihi~  =P
tadi pegi dinner dekat Tanjung Aru..
mula-mula tu hajat beli jeruk ja.. 
well, my febret jeruk mangga lah..
tiba-tiba pulak rasa mau makan jeruk ni..
ni mesti pembawakan sakit mata lah ni kan?? eh?  (-__-)"




aku order minum ni.. air kitchai ping! sedaaappp~
kalau dekat sabah memang tu la nama saintifiknya..
pernah dulu aku order ni dekat KL..
"bagi saya air kitchai ping"
rupanya dekat KL xda pun orang panggil kitchai ni..
serius huduh muka kakak yang ambik order masa tu.. haha~


service dekat Tg.Aru ni memang lembss sangat!
siapa yang pernah makan dekat sini memang tau lah tu kan..
lepas tu makanan pun xda la sedap sangat.. 
nasi goreng dia banyak minyak.. erkkk~
lemak dalam badan laju ja naik mencanak..
teh tarik pun xda rasa teh langsung.. rasa susu ja lebih..


hiasan ja lebih~  =,=


dorang dekat sini xda guna pinggan yang ori tu..
dorang guna ja pinggan kertas pakai buang~
macam dalam gambar tu lah..
motif malas cuci pinggan lettewww..
apa la salahnya guna pinggan yang betul-betul rupa pinggan tu..
yang siap ada bunga-bunga biar nampak loteh sikit..
ni guna yang macam tu pulak.. lepas pakai buang~
kalau habis beli baru lagi..
bukan ka membazir namanya tu ye dak??


yang masa mau balik rumah ni lagi..
bukan mau.. memang balik dah pun..
ada pulak mamat yang ambik order tu kejar balik~
dia lupa masukkan harga soto dalam list tadi..
wakluuuuuu~!! apa macam punya service ooooo..
bapa aku cakap last lah kitorang datang sini.. haha~  =P




















p/s : besok pegi klinik.. mata makin membengkak~  =(










kalau        suka        boleh        laa        klik        like!        thankss         for        reading         =)

1 org suka conteng:

millerJ said...

Ya, almost like the Anjung Selera.. service is so slow.. not being overdemanding.. but, that's the fact. so sad ooh..ada ka guna piring kertas? unacceptable yoo...

#jessefollowsini.. klu rajin visit mine juga k ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...