BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?




BEN ASHAARI


ada bran keww mau kritik belog aku?? hihihi~

luahkan kritikan anda pada blog aku ni.. mana yang x ok infom ja~

aku sedia menerimanya dengan hati yang luas seluas stadium bukit jalil.. haha =P

v(^___^)



klik sini for join!




22 org suka conteng:

LINDAHERY said...

aslmkum...singgah sini dr segmen yg sama...

kurangkan sikit widget di sidebar...tu je... :)

Azzah said...

singgah sini dari blog BA tapi sy tak join pun..jadi x bole kritik..gud luck

Qarr Jalil said...

bnyk sgt widget..tapela..tak kesa pun.ehehe..everything oke :)

http://faqarabduljalil.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Fendy said...

widget kemaskan.."

harap kritikan saya tak menyebabkn admin terasa..meh kritik blog saya

http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-tanya-kau-berani.html

SuparMan SuaRez said...

Datang Dari Segmen Yg Sama...
http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-ko-berani-kritik-blog.html

Hmmmm...mau kritik apa erk?
Widget kat side bar terlalu ramai...Hee..yg lain ok dah..Kemas!
Happy blogging..

Pka Rahim said...

hi dari segmen yg sama

iklan adik letak je kat atas or tepi. bawah cam kurang orang nk tgk je. hehe :)

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

nur nadzirah said...

dari segmen yang sama..nak kritik nie.. emm..semuanya ok tapi..nak tahu macam mana nak buat tulisan kat header awak eak ? jom kritik saya..
http://akusukebiru.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Mohd Ridwan said...

Kritik : Cantiknya blog purple ni!Tapi iklan nuffnang banyak pulak! T_T

Kritik kembali : http://wwwmohdridwan.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

apisv2 said...

dtg nak kutuk. hehe
dtg gak kt blog acik ;p
http://www.apisv2.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Nurul Aisyah said...

kiut miut kan lah..yg "Home","Older Post" dan "Newer Post"...tukar ke image..okeh :)

kritik saya lak

http://tiniersakura.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

karmilaillang said...

blog cute, wrna pun tenang jak tp kenaskan widget ya..

http://anugerahcinta86.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

dyabunga said...

blog ni loading lmbt sikit.. mungkin boleh kurang widget kt blog ni..:D

jom kritik blog dya jugak
http://yayabunga.blogspot.com/2012/02/segmen-kau-berani-kritik-blog-aku-tak.html

Pamie said...

hurm..tak suka lagu autoplay, letak yang boleh pause :D

SEGMEN BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

Azhafizah[フィザ] said...

hai,dari segmen yang sama
kritikan:kemaskan bahagian sidebar

jemput kritik di blog fiza pulak ^^
azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

ellenyna said...

widget, belah kanan heavy sgt. yg lain smua comel2 mcm orgnye :D

Nur Syamimi Jamaludin said...

Dari segmen yang sama..
Jom kritik secara berhemah..

blog cantik..xtau nak kritik apa...mungkin sama cam blogger len, kemaskan widget..:)

Diera Tekikushika said...

hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

natasyapink said...

heyh, datang nak kritik.. hehe

widget lagu tu klu bley letak yg adew button pause sbb x semua org suka lagu yg ade dlm blog kita tuhh..

kritik blog kte skali kay.. bye.!

http://misz-lovely15.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

FL blogh0use said...

yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

ermmm..x join pun segmen ni sje menyibuk. @,@

cik Lily said...

Hai, salam perkenalan.
Boleh je kan main singgahsinggah. Jum singgah cik Lily pulak.

http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Eza Boom Boom said...

Eza singgah dari segmen yang sama. Sorry lewat nak terjah.. P, Eza tetap nak terjah. Hihi, rajin jalan2 tengok blog orang..

Pendapat Eza :
Kena kurangkan widget yang tak berapa penting kat sidebar :)

Happy blogging, yeah :D

Fadzmie Mohamad said...

Overall design dah okay. Cuma part lagu tu kalau boleh guna widget lagu yang boleh pause, sebab ada certain visitor dia tak minat langsung nak singgah blog yang ada lagu2 ni. True stories. ;) Yang lain, dah mantap! Keep up the good work!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...