Lama Tak Jumpa Kawan ni ;)






tersangat teruja bila jumpa kawan lama.. means ex-schoolmate dulu..
aku kalau bab-bab jumpa kawan ni memang datang sawan terus..
rasa macam mau nangis pun hado.. teruja punya pasal lah..
firstly aku x perasan pun dia ni.. aku nampak adik dia ja..
dah ada adik.. konfem ada hakaknya sekali ye dak?? hihihi~
laju ja jari aku ni tekan punat fon dan terus mencari nama ann..
oh lupa.. nama dia ann.. ok sambung cerita..


dah jumpa namanya diteruskan lah dengan menelefonnya..

♪♫  betapa ku cinta padamu.. katakan lah kau cinta pada ku  ♪♫   << call me tone c ann


ann : hello..

nana : hello.. ann ka ni??

ann : ya..

nana : di mana lu ni??

ann : di kk.. kenapa?

nana : tipu la lu.. wa nampak kelibat lu di one place haha~

ann : siapa ni? 

*cisss.. dia x kenal gua..

nana : nana.. *nada perompak*

ann : ohh.. hihi lu di mana der?

nana : sini.. dekat depan pintu masuk..



boleh pulak dia x save num aku..
firstly aku pun x berapa kenal suara dia..
kut lah bukan dia yang jawab masa tu..
malu jugak lah kan.. dah kau semangat kol kawan..
tetiba pulak orang siam jawab.. kurr semangat~ hahaha  =P


x lama lepas tu muncul lah dak gojes ni..
gesel-gesel pipi.. cemolot lagi~
makin selim ja aku tengok c ann ni..
meh sini aku bagi lemak aku sikit mahu?? muahaha~
sebelum blah budak ni sempat lagi pesan..
"ehh jangan lupa follow blog aku.. lepas tu aku follow blog kau hihi"
no problem ituuu..
so jom kita serbu blog dia ni >> putriolis.blogspot.com




















































p/s : besok terima fulusss~ tidur sambil senyum kambing lah malam ni.. lalalalala  v(^__~)











kalau          suka          boleh          laa          klik          like!          thankss          for          reading          =)          

6 org suka conteng:

Ikmal said...

Assalam, kawan sejati bukan senang nak dapat tapi musuh memang senang sangat...hhehehe.. hargailah sahabat kita selagi dia ada di sisi... >.<

Nana afLs said...

@Ikmal

wssalam.. btul btul btul btul.. *angguk kepala laju2.. hihihi

Blog Si Jomo said...

mcm kanal.................haha

Nana afLs said...

@Blog Si Jomo

artis kn.. haha~

Cik Adieb said...

Ehhh,Ann ada blog ka???Tak tau pulak sia~

Cik Alin said...

nana, best lagu blog ko. hehe. lagu apa ni??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...