Kawan Lama Datang Lagi.. yeyy!






adik si ella ambik gambar memang fail habis.. ggrrr~
boleh pulak dia ambik gambar kitorang tapi tengok tempat lain..
lepas tu dia yang pulun ketawa guling-guling..
biasa lah budak baru meningkat matang..
macam tu lah gayanya.. hahaha~


ekceli ni cerita agak basi jugak lah
sebab baru sekarang aku mau hapdet.. huhu~
ni bukan ella yang berlakon wayang pemburu bayangan oke!
ni ella kawan aku yang pipi dia ada lubang belah kanan.. wakaka
tiba-tiba ja hari tu dia datang tempat kerja aku..
aku buat lah muka macam x kenal dia..
kut lah aku salah orang kan.. 
gila kwanghajar aku masa tu, haha..


masa ni mama dia pegi al-jabbar.. buat rawatan kesihatan katanya~
pandai pulak dia stay matang tempat kerja aku..
aku kalau bab-bab kawan sekolah dulu..
memang keluar cerita zaman-zaman brutal..
cerita macam belum baligh pon boleh jadi juga..
tiba-tiba pulak keluar cerita 'Aku Rindu Zaman Sekolah'
kemain ko title macam buat karangn form3.. kahkahkah~
habis kitorang gelak sampai kentut berdarah.. hahaha  =P


oh ella kata dia silent readers aku..
haru ja aku dengar.. rasa macam mau lari masuk jamban..
ambik feel dalam mood sedih.. 
jangan x tahu dia pun ada blog.. dia baru lagi
so jom bagi dia semangat.. chayo chayo ella! 
kau serbu ja blog ni k  >> lyssasecret.com/p/tutorial 
bagi loteh loteh sikit blog tu.. *ecewahh*  v(^__^)








kalau xda adik ella pun x pa aku rasa.. boleh ja kitorang ambik gambar sendiri.. lalalalala~  =P
















































p/s : so tired baru balik dari ranau tadi petang.. mesti rest sehabis baik ni.. aja aja fighting~!









kalau          suka          boleh          laa          klik          like!          thankss          for          reading          =)

8 org suka conteng:

deno said...

dua-dua comel!!!! :)

Nana afLs said...

@deno

thankss.. dia pun comel juga! >.<

Cik Adieb said...

Wahhh,Ella pun upanya ada blog..berabis gegar pic yg pes tu

Nana afLs said...

@Cik Adieb

ko pikir.. maju suda kwan2 kita ni.. haha

syazana said...

ella.. masi tak berubah la.. masi lagi tiap hari syg ka?? hahaa, apa2 pun, miss both of u!!

Miftahul Raudhah said...

wahh, comelnya korang !! <3

Nurulee said...

Cantiknya korang. Hehe. Dua2 ada blog. Wuuu =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/mid-year-exam-result.html

NASZ said...

comel la. hehehe.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...