Kesibukan Melanda di Qissnela Beautycare






lama rasanya x hapdet blog..huhuhu~
ada x yang rindu aku? opkos lah ada kan.. terutamanya cik wen
rindu katanya mau baca entri brutal aku ni.. terharu nyah~!  T__T
well, aku bizi sekarang.. xda lah bizi sangat..
kira bizi la jugak sebab xda masa mau hapdet blog.. haha~
kalau dulu tiap-tiap hari kut aku hapdet ye dak?? hihihi..


baideweyy aku dah kerja sekarang.. yehaaa!  =P
xda lah kerja up up macam korang..
just kerja macam bahagian kosmetik gituuu~  *wink wink*
kerja membuta pun boleh jadi juga ni..
sebab kalau xda orang membuta ja lah kerja aku tu, kahkahkah..
so siapa yang mau cari barang-barang kecantikan sila lah
berkunjung ke Qissnela Beautycare.. aku jamin semua barangan sini murah oke!
kebanyakannya harga sini semua kitorang ikut harga semenanjung..
ramai yang cakap tempat kitorang memang murah~
ada yang lagi murah dari harga semenanjung..
menangis kalau warga KL nampak harga barangan sini.. hahaha!




bagi sesiapa yang mau kurus aku syorkan korang ambik lah Premium Diet ni..
mudah! lazat! berkesan dan selamat! 
harga cuma rm37.90~ gila murah.. harga semenanjung pun rm38.90
memang terbaikkk dari kebun pak jabit ni.. laris bebenoooo~
tadi ada senior aku datang sini.. kawan kepada cik deyha iaitu kak wana..
nanti dia datang sini lagi mau beli benda tu.. lepas ni pinggang dia
konfem macam kerengga.. hikhikhik~


too cik deyha untuk mendalamkan lesung pipit pun ada jual sini~ hahaha..
oh kepada cik wen dan cik syana kalau uollss mau kurus
jemput lah pegi kosmetik aku.. sebab uolls kan comel-comel gebu..
laaaarrriikkkkk~  =P
























p/s : jemput lah datang ke Qissnela Beautycare di alamat Sub Lot 1, Lot G1 Ground Floor, One Place Mall Putatan 88200 Kota Kinabalu Sabah.. siap bagi alamat full lagi.. hikss~  v(^__^)










kalau        suka         boleh        laa        klik        like!        thankss        for        reading         =)

9 org suka conteng:

SHaRfynaRz SHaRfniE said...

Haha , kureng , ala , mau beli ka tue jua , ko bgi free sja bha sama aku , kita kan pren2 , haha

Miss Amateur Cook said...

makk aihh jauh sangat la sabah. :D

Cik Deyha said...

nanaa..ada ka utk lesung pipit?mau juga..mau tambh d dagu lagi..hekhek..wana ada dtg sna?wah wah..strategi dalam diam dy ni..jap g kurus la c wana tu..haha..meletopps! =P

Nana afLs said...

@SHaRfynaRz SHaRfniE

ah mna buli pre2.. teda la kumisen aku nnti.. haha!

Nana afLs said...

@Miss Amateur Cook

xda la jauh sngt.. hee =D

Nana afLs said...

@Cik Deyha

smua tmpt la kaka ksi lubang.. haha~ ia bru blik dri UMS ba tu.. sggah sna jap.. tjmpa la km~ sya yg nmpk ia hiihih..

syazana said...

baa.. insyallah cik nana... kalu dapt free nanti saya datang k.. hahaaa... ble ba tu kan.... nnti lpas exam r, ak walk2 p sna.. hahaaa ok kan sayy.... =)

syazana said...

hahaaa.. ble ba tu.. nnti saya pegi, ble dpat free ba itu kn.. hahaaa...

Ain GreenChubby said...

jauh nye...ish2 murah eh...
xda effect yg xbaek qew???
eh..kite nk bagi something...
mne la taw berkenan...
singgah la ye ke akugadistembam.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...