Aku Dapat Cuti 4hari Beb!




 


agak lama juga aku menyepi kan.. hihi~
malas lah mau tanya korang rindu aku atau x..
konfem punya korang rindu habis dengan aku kan.. lalalala~ =P
eniweyy aku dapat cuti 4 hari! yeayyy..
stat dari kemarin sampai lah hari ahad..
aku bukan cuti suka-suka hati okeh..
ada sebab.. kalau xda sebab xda maknanya aku cuti..
aku kan pekerja berkaliberrrr.. kahkahkah~


hari rabu pagi tu aku rasa badan aku cam x sihat ja..
tapi boleh jalan lagi dahhh.. 
tonsel lagi datang menyerang.. serius azab!
rasa telan nasi pun susah sangat..
bukan takat nasi ja.. air liur pun susah mau telan..
nafas pun cepat ja naik bau~
padahal dalam satu hari tu 5kali aku gosok.. hahaha~
efek dari tonsel lah tu.. erkk~  -__-"


petangnya tu masa aku mau pegi solat asar..
kepala aku ni sakit sangat.. macam kena cucuk ja dengan jarum  =(
terus aku rasa mau muntah.. nasib baik aku x pengsan tengah jalan, uhukss..
laju ja kaki aku ni pegi jamban.. masa tu lagi berbaris ja orang tunggu turn..
awal-awal tadi x mau pegi.. adehhh~
sepatutnya turn aku lepas pakcik tu..
dah aku x tahan.. aku masuk ja terus dalam jamban tu..
termasuk dah kaki pakcik tu dalam bilik jamban tu..
terus aku masuk ja, terpaksa lah pakcik tu keluar balik..
rasa bersalah terus menyelinap dalam hotak aku.. serius!
saya minta maaf lah pakcik.. hihihi~
xkan lah pakcik mau saya muntah dekat luar tu ye dak?? ngee..
masuk ja dalam jamban terus keluar semua apa yang aku telan tadi..
naget.. sosej, nasi goreng semua keluar.. haha~
eh ni jamban restoran.. memang xda lah khas untuk lelaki or pompuan..


balik ja dari solat tadi.. stay matang lah kunun dekat kosmetik ni..
las-las muntah lagi aku buat kali kedua.. derm!
nasib baik lah xda orang datang masa tu..
time tu juga aku sms bos aku minta balik awal then minta cuti terus..
sekali gus sms kakak aku suruh abang aku ambik awal..
sebab aku di landa demam! hukhukhuk~
sekarang ok sikit dah.. xda lah teruk sangat
malas mau bawa pegi klinik..
x pasal-pasal kena jarum mata aku ni balik.. haha  =P


thankss bos sebab bagi saya cuti.. hee~
insyaAllah hari isnin saya datang berkhidmat kembali.. hikss
dan yang penting aku dapat tengok Nora Elena (^__~)
oh thankss juga buat Dieyba coz caring dengan aku..
cayang lu ketat-ketat geng!  >.<
























p/s : sakit itu penghapus dosa~  (^^,)







kalau         suka         boleh         laa         klik         like!         thankss         for          reading          =)

4 org suka conteng:

SHaRfynaRz SHaRfniE said...

wah , holiday yg lama , haha , baru mau datang kedai ko dalink

Nana afLs said...

@SHaRfynaRz SHaRfniE

minggu dpan la aa.. jan lupa bli ubat kurus.. hahah~ =P

syazana said...

andu baa si cayang.. sakit diaa... rehat bnyak2, jan pikir kuat2 r... hehee, semoga cepat sembuh.. =)

Nana afLs said...

@syazana

itu la tu dalinkk.. pnat krja kli aa hihi.. tQ btw~ lapyu la haha ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...