Tua lah Sangat! haha~






tanggal 11.April.1992 lahir lah seorang puteri di dunia ini.. bukan puteri gunung ledang atau pun santubong atau pun mana-mana puteri yang bernama puteri.. tetapi puteri itu adalah aku.. haha~ rasa macam x caya pulak yang aku ni dah dopploh tahun.. iskiskisk.. rasa macam baru ja aku main kejar-kejar dengan kawan sekolah rendah dulu..


masa sekolah menengah dulu tiap tahun aku sambut befday dengan kawan-kawan.. siap bagi cok-coki lagi sorang satu buat kenangan.. haha~ tahun ni x celebrate pun.. just jalan-jalan ja with my kakak DayanQ abang aku.. dengan si PS sekali.. tu pun aku yang belanja dorang.. ciss! kahkahkah.. xpa, sekali sekali ye dak?? hihi..




tengah syok ja kitorang santai mantai.. tiba-tiba ada sorang pak cik yang sangat peramah.. dia tanya asal mana.. tinggal kat mana.. semua lah~ kira pak cik tu macam wartawan lah.. hikhikhik~


konfiden ja aku jawab semua solan-solan dari pak cik tu.. haha~ x sempat pulak berphoto dengan pak cik tu.. (-___-")


my abang.. ^___^


aku ja yang menyerlah sini.. yiihaaa~


the siblingsss~~~




rasa macam best ja pakai tudung bawal ni.. lawa pun lawa~ kalau aku yang pakai lagi lah lawa.. ptuihhh hahaha.. senang ja mau ejas-ejas tudung ni.. x payah lilit-lilit bagai macam pakai shawls tu.. nampak eskrim ni balik rasa lapar la pulakkkk.. yummieee~


lahap bebenooo si PS ni.. hikss~ -,-










semua pendek.. abang aku ja terlebih subur.. hahaha~ dorang semua bedal eskrim yang biasa-biasa ja.. aku ja yang special sikit ada rice coklat.. nyumnyum! sebab aku yang belanja dorang.. so kalau mau lebih-lebih silalah bayar sendiri.. hekhekhek~ 




heroin & hero


dapat juga beli spek mata nerd ni.. yeayyy~!


ok, di kesempatan ini juga aku mau ucapkan terima kasih too my kawan-kawan di MukaBuku, tweettweet yang sudi wish my bufday today.. rasa terharu pulakkk T___T oh x lupa juga yang x henti-henti sms hihi.. thankss sangat-sangat! 


kepada mama dan bapa terima kasih saya ucapkan sebab menjaga dan mendidik saya sampailah sekarang.. eh kazen-kazen aku juga.. hee~ May ALLAH Bless You All      





Terima kasih Ya Allah untuk usia yang telah Engkau berikan. 
Terima kasih juga untuk setiap rezki yang Engkau kurniakan.
Terima kasih untuk setiap cubaan yang Engkau turunkan.
Terima kasih untuk bakat dan ilham yang Engkau anugerahkan.
Sesungguhnya terlalu banyak yang telah Engkau berikan kepadaku...
dan terlalu sedikit pengabdianku terhadapMu...











































p/s : hepi bufday juga kepada yang menyambut ulang tahun hari ni.. ^^,








kalau          suka          boleh          laa          klik          like!          thankss          for          reading          =)

15 org suka conteng:

zera eira said...

eh, ramai nye rakan blogger bufday hari ni. :) btw, hepy bufday sweetie. berseri2 muka bufday girl sorang ni. semoga panjang umur murah rezeki. :)

♥ Miss Hearty ♥ said...

done follow you dear :)

follow me back k <3

http://heartylolipop.blogspot.com/

Nana afLs said...

@zera eira

thankss dear.. hee :))

syazana said...

sayang,.... sori, saya xda kesempatan wish u bebeh.... hepi tua day dear... semoga panjang umur dimurahkan rezeki.. aminn.., semoga kita bersahabat utk selamanya... i love u bery2 much prenn.. <3<3<3
next month belanja aku tym aku betday r.. hehee

Rapunzel Cikilolo said...

selamat hari jadi yer...

♥ Cik Zack ♥ said...

Happy bdayyyy comellll :)))) may Allah bless u ^^

Nana afLs said...

@syazana

tQ dalenkkk.. pren nver endss! labyu too full blast haha.. mun ada rzki lbih ku blnja cuki2 aa.. hihihi =P

Nana afLs said...

@Rapunzel Cikilolo

thankss dear! =))

Nana afLs said...

@♥ Cik Zack ♥

tenkiuu sweetie! u too~ :))

Cik Deyha said...

nana happy belated besday! hehe..tudung cntik..beli mana?hee

Nana afLs said...

@Cik Deyha

makasi kak! hee murah ja tu.. 18hengget jaa haha =P

♥ Cik Panda ♥ said...

ahh suka gila bacha blog kau nana :D kenapa kau comel sangat? haha. aku suka muka kau yang kau makan eskrim , pastu kau buat muka sana. haha. chomelll :D btw happy belated befday nana. baru 5 hari aku lambat. hahahaha. semoga panjang umur murah rezeki and most important is , may Allah bless you :)

#semoga cepat kawen jugak XD

Eyra Meow said...

Epy bestday ka ! muehehehe :p

comel kaka pakai tudung tuu ! :p

Cik Deyha said...

@Nana afLs eya?ko beli di mana?huhu

ejulz said...

waaa.. best dpt g jln2.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...