Hepi Bufday ceriterabubucaca =)






Allah selamat kan kamu..

Allah selamat kan kamu..

Allah selamat kan Eda Madiha

Allah selamat kan kamuuuu..  =)


*semangat aku nyanyi tau.. 


Happy Bufday sist! sama pulak kita bulan april kan..
sepa yang lahir bulan april ni memang loteh-loteh..
ini fakta.. sila jangan muntah~ haha =P
macam hakak kita ni.. orangnya sangat ayu.. kadang-kadang pemalu~
kan kan kan sist?? elehh x ngaku kununnnn..
yang paling aku suka pipi dia ada lubang.. adehhh.. 
lubang dia tu ori.. xda main sumbat-sumbat guna bawang bagai..
tetiba bawang jadi mangsa.. hahaha bedal!


itew omei lah.. >.<"


kitorang pernah jumpa dulu.. tapi masa tu aku belum ada blog..
apa erti blog pun aku x tahu mungkin masa ni.. iskiskisk~
x pa.. lain hari boleh date lagi kan??
yang penting orang tua belanja yang muda macam ai ni.. kahkahkah =P






Hepi Birthday ceriterabubucaca!!  =)










































p/s : sepa lagi yang bufday bulan 4 ni?? hee~






kalau          suka          boleh          laa          klik          like!          thankss          for          reading          =)

6 org suka conteng:

zera eira said...

zera bulan 3, tapi na join jugak bole? hehe. epy bufday utk si cantek tu yaa. :)

deno said...

hepi besday :)

Cik Deyha said...

tq nana! terharu~ sobsobs..jom la clbrate..kaka pun mo jmpa ko ni..mo bli sbun susu bras ko tu..hihi..

cik najiha said...

happy birthday hehe :)

Nana afLs said...

@Cik Deyha

sabtu ni la kak.. hihi

Ini Kisah Tia said...

ala .. saya bulan 11 .. lama lagi kut .. apapun , happy belated day kepada yang empunya . hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...