Kau Ingat Kau DIVA??!!



kemarin kitorang pegi jumpa mama! rinduuuu banget ni ama mama.. hihi~ tiap saat pun aku rindu mama.. ok stop! terbawa-bawa karang aku cerita ni.. x fasal-fasal membazir tisu patkotak.. haha  =P


malas sebenarnya mau cakap pasal benda ni.. oh ni xda kena mengena dengan femly aku okeh.. ni pasal tempat kerja.. ehh kau kalau x puas hati jumpa terus lah dengan aku.. kau sendiri cakap kau x suka cakap belakang-belakang.. cakap depan lah dengan aku terus.. ada bran?? hahaha~


suka hati ja kau suruh orang buat itu ini.. kau pikir kau boss?? yala, walaupun kita x satu company.. tapi kau kena ingat boss kita orang yang sama! otak kau letak dekat mana derrr?? kau cakap aku suka jalan-jalan.. aku jalan sebab aku pegi jamban.. ambik makanan, pegi solat.. kau pernah tanya aku dulu masa aku xda dekat kosmetik aku pegi mana?? kang aku cakap pegi solat kau cakap aku alim.. ehh kemon la minahh oii~ kalau di ikut kan aku lagi awal masuk kerja dari kau.. apasal kau yang over??!! bau mulut kau dengan bau jamban lebih kurang ja kan..


memang lah kau tua dari aku.. tengok muka pun dah tau haha.. tapi perangai haprakk.. aku tau lah kau suka bergambar.. tapi x payah lah mau tayang keseksian kau tu.. geli nyah! kucing tengok pun beguling-guling dia gelakkan kau.. aku pernah tegur dia dulu "haa kan cantik kau pakai begini.. pakai tudung terus" sekali dia cakap apa.. "ehh x mau lah aku.. nanti orang cakap yang aku ni bertudung.. hari jumaat ja aku pakai begini" *bangang!*


sedar-sedar lah diri tu oii.. umur makin meningkat.. kau aku tengok umur makin meningkat, nafsu pun makin berleluasa ja.. kahkahkah~ boleh ja aku hantar kau balik tempat asal.. balik kampung kau terus bagi makan ayam.. kau suruh aku sabar? dah lama aku sabar dengan kau lah.. kau ingat kau DIVA??!! choiii~ 















































p/s : cuaca sekarang x menentu.. laju ja penyakit datang menyerang.. huhuhu~







kalau         suka         boleh         laa         klik         like!         thankss         for         reading          =)

5 org suka conteng:

Rapunzel Cikilolo said...

pakai tudung hari Jumaat je? kelas kau memang Diva!

Cik Adieb said...

Memanas si kawan :D

luqman zakaria said...

kat tmpt keja..biaselah..macam macam drama~ hhuhu

SHaRfynaRz SHaRfniE said...

hari jumaat jer ? kelas kau cui ! haha

♥nurul♥ said...

hehe doa jelah untuk diva tuu:)

btw,jom join sgmen ni:D

http://nurulainulfarhain.blogspot.com/2012/04/segmen-by-pikaeugene-rm50-for-lucky.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...