Berani Punya Budak!






hari ni aku holiday uii.. dah namanya cuti mana reti duk rumah buat taik mata, kalau korang opkos lah buat taik mata kan haha.. aku boleh lagi jalan-jalan dengan my siblingss~ sweet ja kalau dengar pasal sibling kan hihi.. mau relis tensen katanyerrrr.. plan memang pi tengok wayang.. filem apa pun xda hal lah, janji kena belanja.. tengok dekat iklan cam best ja filem Berani Punya Budak tu.. laju ja kitorang book tiket tengok jam 1.35 petang..




lama lagi kut jam 1.35 tu.. x pasal-pasal dapat juga melantak dekat pizza hut.. cepat ja kenyang makan pizza ni kan.. yang buruknya cepat lapar la pulak~  (-__-")




hawaian chicken serius mabelesss~!


nyum nyum!


boleh tahan juga eskrim ni.. tekak aku ni semua pon rasa sedap, haha..


sibuk ja hakak dekat belakang tu.. -,-


semua pun muka kenyang.. rakus mencekik pizza hut! haha~ 




ni muka semangat mau tengok Berani Punya Budak punya pasal.. ayat main hentam kaoooo hahaha.. mula-mula cerita ni x berapa aktif lah aku ketawa sampai terkeluar halkum.. macam lawak x menjadi lah senang cakap.. ada sesetengah yang berlakon tu aku x berapa kenal atau pun memang dorang yang x fofular.. hikhikhik~ serius aku mengantuk tengok cerita ni.. boleh kata lebih 10 kali kut aku menguap.. abang aku lagi x menahan.. boleh pulak dia tertidur hahaha.. kakak aku lagi lah, laju ja mau keluar awal.. 


part johan rajalawak tu ja lah yang aku rasa lucu.. dapat juga aku ketawa sampai nampak gusi sikit.. lawak dalam cerita ni x berapa.. aksi ja yang lebih.. siapa yang minat lawan-lawan gusti-gusti bagai tu boleh lah tengok cerita ni.. bagi aku x tau lah, rasa macam mau manangis ja tengok cerita ni.. huhuhu~  (-__-)"


abang aku yang suka buat taik mata..
















































p/s : eh astro bagi siar semua siaran secara free sampai 6 mei x silap aku.. kecuali astro first cik jenab oiii~ yeayyy!  (^__~)








kalau          suka          boleh          laa          klik          like!          thankss          for          reading          =)

4 org suka conteng:

Rapunzeel Cikilolo said...

happy weekand

EYFAalias said...

kirim salam dekat abang. ahhahahahahaa. joke :P

Nana afLs said...

@EYFAalias

berehhhh.. hahaha =P

Nuriy Arisa said...

Pizza tue mmg "the best part" ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...