Padah Bawa Handphone Masuk Jamban!





esklusif muka serius dari gua



ya! entri kali ni memang serius.. so sila lah membaca dengan khusyuk macam tengok filem hindi yang berapa kali tah tukar baju kalau bab nyanyi..


kejadian ni berlaku bulan lepas dalam bulan puasa.. agak basi juga tapi baru sekarang aku stori.. hahaha~ ok x lawak pun.. ada ah kawan aku sorang ni yang otak dia pun ada biul sikit.. tiba-tiba ja bawa aku pi tandas.. hajat mau melepas lah.. xkan kau buat kuih dalam jamban.. disebabkan kesian, aku pun on ja lah bagi teman dia ni.. xkan aku biarkan dia tercirit dalam seluar.. iskiskisk~


dalam masa yang sama aku pun melepas juga.. hajat kecil ja hahaha.. masuk ja dalam jamban xda tempat letak fon dahhh.. aku pun guna lah idea yang x berapa bernas sangat..





nampak kan gambar fon cumil dekat atas ni.. akibat terlampau pintar sangat, aku gigit telinga rabbit tu sambil duduk mencangkung.. belum sempat pun aku melepas.. muahahaha~! huduh perangaiiiiiii.. dan hasilnya fon aku masuk dalam jamban.. derm! sebab cashing fon aku tu memang ada longgar sikit.. mula-mula aku x jerit tau, aku skodeng dulu dalam lubang jamban tu.. aku tengok fon masih menyala dan dalam hati berkata "oh masih boleh diselamatkan lagi" lepas tu baru aku melalak macam orang gila.. kawan aku dekat jamban sebelah yang jadi mangsa.. aku panggil dia ndut sebab dia gendut..


nana : ndutttt.. keluar kau cepatttt! fon aku masuk lubang jamban! *sambil hempas pintu jamban yang di masukinya*


ndut : ahhh.. tipu lah kauuuu..


nana : betul la wooiiii..! 


ndut : ehhh.. gila kau ni.. sikit lagi aku x tercebok tahu?? hehehe..


nana : kau tengok ahh sendiri.. 



dengan muka konfiden si gendut ni pun skodeng dalam lubang jamban tu.. "ehhh a'ah lah.. ada fon kau, tu lah kau.. aku cakap tadi meh sini aku pegang jap fon kau tu, biar kau masuk dulu.. kau x dengar" dia cakap masa tu macam no feelingggg ja.. muka aku x payah cakap ah masa tu.. gila cuak aku, tapi serius aku x dengar langsung apa dia cakap.. eksaited mungkin mau melepas.. hahaha~ last-last kami minta tolong budak lelaki yang jaga jamban time tu.. x lah budak sangat, adalah dalam umur 18 ke 19 gitu.. budak lelaki ni pun aduhaiiii.. ayunya lahhh~ dah lah pemalu, jalan kepit.. aku yang memang sediakala stress jadi tambah stress pula nengok dia masa ni.. (-____-)"


try ambik guna penyepit panjang pun x dapat juga.. fon tu dah lah besar, tiba-tiba pulak idea c gendut datang suruh panggil kawan yang lagi sorang.. dia gagah kan diri ambik guna tangan balut dengan plastik yang panjang.. banyak plastik dia guna hokayyy.. mau cakap geli semua pun geli kan.. orang gila ja x cakap geli, terharu tahap sawan dibuatnya aku.. tapi yang x berapa terharunya fon aku masa tu nazak dahhh.. bawa pegi kedai pun memang xda harapan untuk selamat.. huhuhu  :'(




teman pengganti


secondhand ja.. x mampu mak noksss~ apa-apa pun jadikan lah pengajaran dari cerita aku ni.. biar aku sorang ja kena.. tapi jangan korang.. haktuihhh~ hahaha.. tapi aku lagi suka fon yang dulu daripada yang sekarang.. *gua cakap serius ok* apa lah sangat BB ni.. cehhhh~ =P




ni lah dia si gendut.. (tudung pink) tengok muka pun 
boleh tau yang otak dia ni sangat bernas.. huahuahua ;D



























































p palang s : habis dah cuti raya gua.. lalalalala~ ^^,












kalau          suka          boleh          laa          klik          like!          thankss          for          reading          =)

3 org suka conteng:

cik atie said...

hehe... senyum sorang2 bile bc... anggap je dah xde rezeki la tu kn.. hehehe...

Nana afLs said...

@cik atie

a'ahh.. pasrahhhh~ haha ;P

syazana said...

hahaaa.. walau lambat.. mau juga komen.. eiiii.. galel pla baa.. hahaa.. btw, lawa npon baru c kawan ba.. bb lg tuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...