Selamat Pengantin Baru Azri Hizami & Noradilla






selamat pengantin baru Azri & isteri.. haaa tu diaaa schoolmate aku yang first sampai jodoh.. tahniah! tahniah! *tepuk tangan* hihi..


dia kawin bulan lepas 10/11/2012 tak silap aku and now baru aku nak hapdet.. derm! ni semua member aku yang sorang punya fasal.. menangis ja tak aku tunggu dia sent gambar dekat aku.. janji kemainnnn.. gambar pun tak sampai-sampai.. gambar tah ke mana janji tah ke mana.. nanti kau! hahaha =P


tapi tetap jugak nak wish selamat pengantin baru.. kira baru lagi lah tu kan, baru bulan lepas kut.. bukan tahun lepas ponnnn.. hikhik




ni lah wajah-wajah bakal ustaz ustazah.. doktor polis.. eh ada meh polis?? yang botak tu kut haha.. muka kemain serius kau ihsan.. kau bila lagi?? calon dah ada.. ce teka yang mana satu?? lalalalala~  v(^___^)





masa ni tak ramai member-member pompuan yang datang.. masing-masing sibuk menternak lemak dekat rumah.. muehehe~ ada yang takde transpot lah.. macam-macam alasan yang dorang bagi.. nanti tak memasal korang kawin takde orang nak datang kenduri kau.. hehhh jahatnya muluttttt.. hahaha  =P





oh ella sorry aku curi gambar ni dari blog kau.. halal ok! hihi.. so lepas ni turn sapa pulak? tungguuuuu.. yang penting korang jangan lupa jemput aku! bab-bab makan free ni aku orang first datang.. ngehhh~



lastly.. Selamat Pengantin Baru Azri Hizami & Isteri.. Semoga Allah memberkati kamu dan melimpahkan berkat kepada kamu dan menghimpunkan kedua kamu di dalam kebaikan.. Aminnn~ :)





































p/s : flu.. *srot srot* huwaaaaa =(










kalau          suka          boleh          lah          klik          like!          thankss          for          reading          =)

5 org suka conteng:

Masmira Masri said...

owhh selamat pengantin baru hehehe

do visit n follow me =)
http://myaleo.blogspot.com/2012/12/ceria-bersama.html

dari lensa faiz said...

selamat pengantin baru kat mereka :)

follow sini... sudi singgah sini ok?
http://silangkatafaiz.blogspot.com/2012/12/jatuh-dahulu-sebelum-bangun.html

ella suheyla said...

haha mcm kenal gambar2 tu na... :p

Mira Adzlia said...

slmt pngntin bru buat dorg..huhu

Anonymous said...

naa.. haha, ade blum bg gmbar g? sandi. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...