Wedding Jiran! :D





curlasss kau baju purple muka macam mak tiri~ -____-"


bulan ni update blog pasal kawin manjang.. semalam ja baru update pasal kawin si Azri.. tu pun kawin bulan lepas, pastu semalam beriya sangat nak update.. huhuhu~


kemarin pulak pi kawin jiran sebelah rumah ni haaa.. yang bunyi kentut pon boleh dengar.. dapat bayangkan tak betapa dekatnya rumah aku dengan jiran aku ni.. hahaha~ disebabkan tempat kitorang tinggal ni takde kawasan so terpaksalah majlis ni diadakan di sekolah rendah agama..




lagi luassss.. senang ja dapat parking kereta.. tak payah jauh-jauh nak parking ye dak?? hihi.. oh tema pengantin ni warna biru putih.. meriahh kau.. 



simple but nice! haaa gittuwww~  :D







aku tak gemok.. kamera yang rosak.. sorry~ haha =P





comel ja wedding gift dia ni.. sapu tangan warna purple.. match dengan baju aku, memahami juga orang yang bagi ni merangkap jiran aku jugak hehe.. macam tahu-tahu ja aku tengah selsema sekarang.. so senang lah bila hingus jatuh meleleh wedding gift jiran jadi penyelamat! kehkehkeh~


masa ni aku tak ambik cuti tau.. aku minta izin boss masuk kerja lambat.. korang macam tak tahu aku kan pekerja berkaliberrrr gittuwww.. *keji* =P isi perut kejap tempat orang kawin.. biasa lah makan free.. hiksss~



Selamat Pengantin Baru Azman & Sheila.. much happiness! :D

































p/s : bulan disember 2012 ni adalah bulan bizi bagi aku.. pffttt~!











kalau          suka          boleh          laa          klik          like!          thankss          for          reading          =)

4 org suka conteng:

Aisy Nasiha said...

sempat lg pegi kenduri ms hari bkerja...sporting betul boss nana..smoga pengantin ni bahagia selalu/

Nana afLs said...

@Aisy Nasiha

memang spoting habis.. hihi ;)

zera eira said...

ahaaa. comel lah anda dengan baju purple tu! btw, meriah!

Rapunzeel Cikilolo said...

sukenye buat kenduri kat sekolah agama.

senang, luas...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...