Ehh! Korang Kembar Mehh??







apa perasaan korang bila ada kembar? lagi-lagi kalau kembar seiras.. kompem eksaited gila kan.. nak tipu orang pun bukan main senang.. nak kena kan orang lagiiii lah senang.. eh! gambar dekat atas tu bukan kembar hokayyyy.. kitorang mula tengok dunia ni lain-lain tahun.. tapi kebanyakannya umat-umat di luar sana mengatakan yang kitorang ni kembar.. lalalalala~ =P


tempat kerja kitorang pun dah lah dekat.. bunyi kentut kakak aku pun boleh aku dengar.. hahaha~ so, bila dah tempat kerja kitorang tu dekat senang lah nampak muka yang sama ye dak?? majoritinya lah orang akan cakap camni..


eh? adik beradik ke? *sambil tengok tempat kerja kakak aku* kembar??


ehh.. bila masa kau pindah kerja sini.. hehe.. *orang tu fikir kakak aku pindah tempat kerja aku*


korang kembar ekk?


dan baru-baru ni ada lah beberapa orang mamat sedang berfoya-foya.. aku nak pi tempat kakak aku.. sekali dia nampak aku terus buat muka pelik.. rasa macam nak terajang pun ada tengok muka dia masa tu hahaha.. tukar-tukar ja dia tengok muka kitorang.. lepas tengok aku, tengok kakak aku.. lepas tengok kakak aku.. tengok aku pulak.. hehh lempang nak?? wakakaka~ then baru lah keluar suara dia "korang kembar??"






bila timbul lagi kakak aku yang sorang.. ada juga ah yang cakap kami bertiga ni kembar.. paling tak menahan lah bila ada orang tegur.. "korang adik beradik ke? patut lah tang hidung sama" kwanghajo ja ayat dia kan.. hehh~ takde benda lain ke nak cakap selain hidung.. tau lah hidung kau panjang.. dapat kau fomfuan yang takde hidung karang baru kau tahu yang kitorang ni comel ke idak.. haa gituww hahaha~ =P






orang yang first time nampak muka kitorang ja lah yang cakap kembar.. kalau dah selalu nampak takde lah sama sangat kan.. dekat sekolah aku dulu ada kembar, tapi senior aku lah.. tapi tu kembar tak seiras.. sorang laki sorang pompuan.. memang muka langsung tak sama.. kadang-kadang aku pun tak caya yang dorang kembar.. tapi kena terima hakikat juga yang dorang tu kembar.. kehkeh~











































p/s : ada sesiapa sini yang kembar seiras?? mesti comel kan.. hee~ v(^____^)













kalau          suka          boleh          laa         klik          like!          thankss          for          reading          =)

5 org suka conteng:

Cik Alin said...

hehe, sama la nana muka ko ngan kaka ko. hehe. lebih kurang jak. patut la orang ckp kembar. hehehe.

Nana afLs said...

@Cik Alin

tu la kak.. semua pun ckap gitu hihi~ =P

Khalilah MNor said...

gambar no 2 tu mmg mcm kembar betul! hehe takpela, adik-beradik segenetik. adalah persamaannye ;)

hnahdy said...

hidung sama :) sukanya ada kembar

amin said...

hidung sama memang la .haha
hidung oh hidung.
hidung.
hidung.
hidung.

kekeke...jgn maraaa.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...