Mak aihhh~ Dah Setahun Lebih Rupanya..







wahhhh.. dah setahun lebih ghopenya umur blog aku ni..
1 tahun 1 bulan 1 minggu 1 hari.. ahh gittuww~
ni baru semalam aku perasan.. kesiannn..
panjang juga umur blog aku ni ye.. hikhikhik


makaseh kepada korang korang yang dah jadi followers aku..
rasa terharu opkos lah ada.. kita geng! =P
dan kepada silent readers aku juga.. *eh ada ke?*
kita pun geng! give me five.. jyeahhh~
k tu ja nak cerita.. haha bye..


























p/s : hujan manjang dari petang.. hujan rahmat Aidiladha =)







kalau          suka          boleh          laa          klik          like!          thankss          for          reading          =)

3 org suka conteng:

Norzatul Nabihah said...

bihah pon tak ingat da berape umor blog bihah ney..nway jemputla ke blog bihah...=)

zera eira said...

wahh, aktif blog awak ni!

hepi birthday blog! :))
btw, selamat malam owner belog yg comel! :D

Asmar Arafad said...

salam kenal done follow here

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...