Lawak Cina Bukit







baru-baru ni ada lah lelaki cina ni datang tempat kerja aku.. senang cerita dia ni tukang pungut hutang lah dekat area-area tempat aku kerja tu.. means pungut sewa.. aku saja ja panggil pungut hutang sebab aku memang suka kena kan mamat ni.. kahkahkah~


nama dia wong.. ada lah nama depan dia tu lagi tapi tah lupa pulak aku, biasa aku panggil dia ni cina bukit ja.. masa dia datang tempat kerja aku tu hangin dia tak berapa nak baik.. kena marah dengan boss ah gamaknya.. aku sengaja lagi kasi tambah tu hangin dia.. hahaha =P


aku : eh wong.. betul ke perempuan tak suka kalau couple tapi macam tak couple.. hihi

wong : haiyyaaa.. mana saya tau maaa.. saya lelaki, kau tanya la diri kau tu sendiri.. buduhh~


aku punya pulun ketawa sampai nak terkeluar usus.. free free ja kena cakap bodoh.. wakakaka


aku : kau ni apasal aa.. hangin tak tentu fasal..

wong : boss marah aku wooo.. dorang tak bayar sewa aku yang kena..

aku : alaaa senang cerita kau halau ja dorang.. hihi

wong : mandai la kauuuu..




gila kelakar cina bukit ni.. muka bukan main NERD gila.. pandai hangin juga rupanya.. =P






























p/s : besok cutiiiii.. yeyeayyy! v(^___^)






kalau          suka          boleh          laa          klik         like!          thankss         for          reading          =)

5 org suka conteng:

zera eira said...

GARANGG NYA CINA BUKIT TU. HEHEHE!

selamat hari raya awak! :)

Nana afLs said...

@zera eira

grang la sgt! *tgn di bahu mta ke atas* hahaha..

ehh slmat hri raya juga.. :))

Ikmal said...

Assalam, esok cuti... semua cuti dah... Selamat Hari Raya... ^_^

Nana afLs said...

@Ikmal

waalaikumsalam.. yup! cuti cutiiii.. hihi slmat hari raya juga! :D

Irna ahmad said...

HaHAHA, Garang yee cina tu. Btw Selamat Eid Adha! Terbang dari sabahan hehe :')

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...