Stanza Cinta




yeahhh.. habis suda drama ni~ tepuk kaki haha..



amacam ending?? aku tacing tengok ni.. coz aaron die~ uwaaaa.. bapa aku pun layan juga tapi mcam no feell haha.. tengok reaksi di fb ni..




num 4 tu terbaekkk.. haha :)



bagi aku memang best drama ni.. xpernah miss dari episod first~ *hebat2.. banyk pengajaran yg kita dapat.. cerita ni pun di adaptasi dari novel stanza cinta juga.. novel pun aku da beli~ blom baca2 lagi haha.. 






ggrrrr.. tiba2 ada apple besar haha.. bedal smpai habis sambil lyan stanza cinta~ then fon aku bdering.. Aaron kol! o yeahh..



Aaron : amacam stanza cinta? best ??

Me : stanza cinta suda habis bro..



tuuuttttt.. habis kredit~


 gasak la kauuu.. hahaha! ok nyte guys :)







8 org suka conteng:

Siti Asiah said...

best cite ni..akak pon folo...
tapi tak suke dia kawen ngan Taufik...nak wat cne jdh dia kan...:)

lm dah tak makan Big Apple...yummmy,nak sikit bole???

noraauliyya said...

sdey2 . xnk aaron mati .

c nana said...

@Siti Asiah dah takdir dia kwin ngan taufik hihi.. amik ja kak, nyum2 haha..

c nana said...

@noraauliyya mati pura2 ja tu hehe..

eintan nurfuzie said...

sempat tgk last jer...awal2 x tgk pun

syakey said...

tgk pn sebab aeron aziz.... XD

Kasih Kita said...

Dari segmen LULU jom tambah Follower. Dah follow nana :)

Amy Syaquena said...

serius sedih gile tengok semalam..turut menangis same huhu...


note: salam kenal , amy follow sini jemput ke belog amy ni linknya..http://www.sinarraudah.com/2011/10/lelaki-muslim-dengan-lelaki-kristian.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...