Ronda Ronda KK



kemarin tanggal 30 okt 2011 bersamaan dengan hari ahad, semua pun cuti sebab hari ahad memang pun cuti ya dop?? yg xda cuti tu nasib kau la haha.. jadi plan pun di buat untuk ronda ronda KK bersama kakak aku yg garang si dayanQ bersama si gendut mr P.. kami gerak dalam jam 9lebih la gtu, xsempat tengok jam tapi sempat ambik pic haha..



terserlahhh muka eksaited, mcam muka baru bangun tido pun hadoo haha..


sampai KK tiba2 pula perut kkak aku ni lpar..

dayanQ : lapar aku, jom srapan dulu

nana : lek luuuu.. tunggu c gendut dtang haha..

tunggu punya tunngu.. lmbat btul si P ni dtang.. 



muka keboringan menunggu haha.. tiba2 si gendut dtang, oo yeahh.. kkak aku paling semangat sebab xsbar mau makan.. 





mencekik d mcD.. kami 3org, jadi sos pun haruss la ada 3.. no share2 haha :p



muka xpuas hati sebab McBites tu ada 20 biji.. sanggup dia kira untuk kpastian, last last ada 16 bji ja dlam tu.. tipu kannnn


wif si gendutt yg lmbat dtang! haha :D



xsinggah pun di SR ni.. tunggu ada org blanja baru kami singgah haha :p





mcam budak trencat ja hahaha.. tiba2 pulakk kakak aku ni mau blanja eskem.. 

dayanQ : jom mkan eskem mau ??

nana : mau mau mau

si gendut : no responn

dayanQ : tapi kalau eskem mcD aku xmau blanja.. klau eskam sna bolehh la, eskem sna sedappp.. xbrpa manis..

nana : emmm mana ja la kauuuu ( ada pulakkk eskam xbrapa manis )






bukan main eksaiteddd aku tuuuuu..


ololololooooo.. muka c gendut mcam 10tahun xmkan eskemm haha :p


emm memang sedap jg la eskem ni bab fes time aku bedal haha.. bleh pkai jg kkak tu, eskem tu mmg xbrapa manis.. harga pun rm2hengget 30sen joooo.. aku tengah feel lyan eskem bsing lgi kkak aku ni..

dayanQ : sedap kan ?? eskem dia xbrapa manis tapi kon dia manis sikit.. pndai dia combine kan ????

nana : !!!!!!!!!! eeemmmmm

mr P : no respon jg.. bedal eskem.. dia dluan habis haha

tengah2 syokk aku bedal eskem ni.. tiba2 aku jumpaaaaa, teeetttttttt... ce teka ce teka hahaha :D

baibai..


4 org suka conteng:

Cik Deyha said...

kak dayanq pun pnh blnja kaka aiskim tu dgn alasan yg sama..huhu..aiskim tu xbrapa manis kn..bek untuk ksihatan..haha :')

Diana Dyans said...

aloloh..cute cute kamu mkn eskwim sana aa..

c nana said...

@Cik Deyha

nsib ja dia ckp tu btul, haha.. tp mmg sedappp! heee :D

c nana said...

@Diana Dyans

haha nnti blanja aku aa b..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...