Jom Ronda-Ronda Beaufort Sabah

Assalamualaikum

haaa.. aku boring, so aku hapdet belog pastu mkan tidur.. derm! now stori aku ni fasal aku n my kkak DayanQ balik kg d beaufort pda 15/10 hari tu sbab ada kenduri.. kami naik kretapi wehh, bkn main eksaited aku.. first time ni naik kretapi yg baru.. jakun aku ~ brtolak jam 7.50 la gitu, aku punya konfiden tunggu depan2.. berebut tmpat dduk oiii.. klau kau lmbat masuk bdiri la kauuuu haha..

sampai ja kretapi tu depan2 terus aku masuk dalam.. bingung aku xtau mau p mna ni, kkak aku pun gedik2 jg ikut aku dri blkang ~ last2 kami dpat tmpat dduk mghdap blkang, feninggg aku..

dayanQ : tu la kau p sni, sana ba tu tadi d depan kta pegi

nana : sepa suruh kau ikut aku




laju kretapi baru ni.. kalau dulu, hmmm laju lgi aku lari.. siap ada aircond lagi, dlu aircond original..



luar mcam LRT, dalam mcam kapal tobang pun ada haha.. ekceli kami smpai beaufort dalam jam9.20 aa gitu.. rasa mcam kjap ja, sejam lebih.. klau naik kreta ada la dlam 2jam.. lagi2 klau kreta d depan tu lmbat, 2jam lebihh la kau smpai  =_="




haaaa ni la beaufort.. ada limau besooo punya  :D






jambatan ni adik kpda jmbatan Pulau Pinang..so sepa2 org Sabah yg xdpat p PP tu, dtang ja sni.. beza dia jmbtan ni xpnjang.. langkah 10tpak ja suda smpai sberang haha.. sbelum kami kena ambik d Beaufort, lepak2 jap tmpat my kazen.. mkan free ja sni..



terujaa sungguh aku tu, jadi penjual jangung smentara ngee~ lama jg tunggu sni jam12 lebih baru kena ambik then terus p kg, sampai ja d kg terus bz.. aku jadi rajin.. mcam2 kerja aku bt, konon laaa =P




terserlahhhnya muka rajin aku tu kan haha.. yg sbelah aku tu siap tnjuk peace yg cacat tu ank buah aku, kami tukang kasi habis jangung rebus.. sedappp uuiii! kami balik KK pun mlam tu jg, sebab aku ada shoot dgn Aaron Aziz esoknya, muahahaha.. smpai KK dalam jam12tgh mlam.. aku penat sbab trlampau rajin pastu zZzzZzzzz hihi :)





p/s sabah hujannnn...


2 org suka conteng:

Cik Deyha said...

teringin mau nek tren tu..lom ada kesempatan lg mau feeling2 jakun nek tren baru tu. hehe. kim slm ur sista :')

c nana said...

@Cik Deyha

jakun tul sya tu aa.. cam kbaruan ni baa, haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...