SEGMEN : Serius, Blog Ini Menarik Perhatian Aku!




hye readers! slamat berhujung minggu :) lama suda xupdate belog.. baru 3hari ja pun~ lma la jg tu kan haha.. mau hapdet belog aku no stori.. so join segmen Cik Lyssa ja yg aku mampu hihi :)

ada 3belog ni yg selalu menarik perhatian aku.. macam ada magnet ja belog2 ni yg mnyebabkn aku selalu terjah belog mreka~ yeahh..

nama pun agak unik kan.. aku pun mcam mau tukar nama jadi cik durian belanda haha~ lagi unikkk kan.. cik epal ni sempoi n simple.. suka menternak lemakk! pndai buat lawak haha loikeee it.. aku sarankan kau masuk la mharaja lawak cik epal oii~ konfem no1 dari blakang.. hahaha!

kenal x mamat ni?? yg entri penuh lagak n poyoooo haha.. sebab ke'poyoan' dia tu la yg menarik perhatian aku hehe.. dia dah follow aku beb~ kau hado?? haha.. tengok sini

she is my friend.. tahu friend? friend is kawan tahu?? hahaha.. dia suka ketawa~ sbab aku yg ajar dia haha.. sepa2 yg suka ketawa tu follow la budak ni.. d layan punyaaa, belog dia simple mimple but simple itu indah hihi :)

ok siap! ni laa warga2 blogger yg menarik perhatian aku wlaupun belog aku ni xmnarik perhatian kau haha..

ada yg mau join : tekan ja sini cik bedah oii haha.. tarikh tutup 22 okt 2011~ hari ni la tu.. pukul 3petang, xlama lgi tu.. so type la laju2 haha :D

3 org suka conteng:

Syieda_Joy™ said...

syieda dtg dr blog lyssa.. jom ke blog syieda.. =.=

http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/segmen-serius-blog-ini-menarik.html

Ms Ef Abas said...

jalan-jalan sempena segmen cik lyssa...

jom baca cerita bersambung2 hasil karangan sendiri di www.kisah-dan-kasih.blogspot.com

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...