Contest Daniel Adie : Sispa





oo yeahh aku join contest woo.. first time ni join contest haha, sbelum ni segmen2 ja kan.. join pun last2 minit, bsok pnyertaan close! pic aku ?? hadooooo....


*

*

*

*

*

*

*




amekawww.. muahahaha! belah kiri senyum palsu yang di buat2, knan senyum paling manis yg pernah aku buat haha :p


terkadang, senyuman palsu terukir apabila kita ingin mnjaga hati seseorang dengan tulus tapi dalam masa yang sama kita mendapat perkhabaran yang kurang baik lalu senyuman itu timbul dari hati yang tidak ikhlas :)



ok siap! klik sini untuk menjoinkan dri anda jg.. babai :)




6 org suka conteng:

DanieL AdiE said...

Dear Nana...

Thanx so much sebab sudi join Contest Adie..

Appreciate it..

ALl the best..

c nana said...

@DanieL AdiE

yup, u welkam! :DD

ayuyuuu :) said...

ehh sonoknyee.

palsu dan iklas ye?
hehe

faizal mohd said...

gudluck. kalau nak menang kena rasuah adie tu. hehe. :P

miss kinah said...

good luck :)

c nana said...

@miss kinah

thankss dear :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...