Menawan Tapi Terancam



Assalamualaikum


apa kabar kalian ?? skrg musim sakit ya dop? kakak aku si dayanQ batuk-batuk selsema.. nasib ja xda kluar cendol hijau tu haha.. okeh sepa ada tengok wanita hari ini kemarin topik dorang ''menawan tapi terancam'' title pun dah macam 18sx pulak aku dengar.. aku suka tengok rncangan wanita hari ini sebab aku wanita.. jangan tanya kenapa aku wanita..


topik dorang tu fasal wanita-wanita di luar sana yg suka memakai bulu mata palsu dan contact lens.. memang cantik la kalau pakai tu kan.. lagi-lagi contact lens tu ada macam-macam kaler.. kuning,biru ala ala omputih.. coklat.. merah pun hado tahu?? ada pulak yg pakai tu just suka-suka ja sebab mau nampak cantik.. mata kau skrg xcantik ka? hee v(^__^)


aku pun dulu gatal-gatal juga mau pakai lens ni.. mnatau lepas pakai tu jadi macam diana amir.. haaa susah mau dapat tu haha.. mula-mula pakai tu memang kau nerves la kan, nampak cam bodoh juga pakai benda ni.. sebab? first mesti buka mata yg besooo punya.. pastu rasa cam pedih n yg paling penting mmudaratkan diri.. kena pulak time mata masuk habuk.. sanggup kau mau gosok-gosok mata tu?? :p


aku xla rabun.. saja mau mentry test konon.. tu la first n last aku pakai lens yg memang menyusahkan aku, kkak aku pun ckap ''mata tu dah cantik, xpyah la gatal-gatal mau pkai lens lagi'' wahh tmbah semangat pulak aku dengar haha.. betul la tu kan, Allah dah ciptakan yg asal dan memang cantik.. buat apa kau mau ubah ya dop?? xpasal-pasal nanti mata kau jadi camni haaa.. mahu??


tadaaa! haaa seramm nihhh..


kalau mata tu dah rosak.. part mana pulak mau cari ganti, ada ka jual di supermaket.. ka giant?? kalau ada aku pun mau beli haha :p so renung-renungkan dan selamat beramal everibadi :D




p/s tekan sini :)






klik me! :D

trimas   sebab   like :)

5 org suka conteng:

YNA said...

boleh pakai tp berpada-pada la..

yg penting seorg yg pembersih :)

PeJuAnG CinTa said...

wa. Bersyukur la dgan ape yg kte da ad , em stju !

ain dzaya said...

ngeri!

lebih baik jadi diri sendirikan..tu lebih baik...ta plu jadi patung sgtlah...

jom rebut di sini http://aindzaya.blogspot.com/2011/11/beloglist-ain-dzaya-earning-nuffnang.html

fae jamal said...

takut jadi mcm tuh..huhu

ShahzCudin said...

beautiful is pain..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...