Riview Blog by Ujang Poyo




hujung minggu camni aku xtau mau crita apa.. slaluny aku jadi silent readers kpda blog-blog yg lain.. mybe jadi hobi sudahhh hehe.. so skrang ni aku mau join segmen yg d bt oleh ujang poyo dan bakal mnjadi papa poyo pasni hahaha.. sepa mau join klik sini




a Funny Love stOri  ツ
ni aku tepek header aku yg hensem..



sblom ni aku ada juga bt entri pasal ujang.. tengok sini, mcam yg aku critakn juga di entri tu.. wlaupun kbnyakkn entri beliau bnyak kepoyoon xkurang juga entri 18sx haha.. tapi sempoiiii~ bestttt.. ok tu ja la.. mlas mau ckap bnyak.. nnti ujang bangga huahua :p










klik me! :D

trimas        sebab        like!        :)

2 org suka conteng:

Ujang9897 said...

hahaah..tajuk dah hampeh..=)

tq join, abis komen gua review..

mggu dpn auto publish k..

❤ n a n a ❤ said...

@Ujang9897

haha~ okehh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...