The Powerpuff Girl.. Wachaaaa!



Assalamualaikum


sepa blom tidur lgi angkat ketiak! haha :p aku pun angkat ketiak jg ni sebab aku sndiri pun blom tido hehe.. so mau mengexercisekan jari-jari ni untuk brcerita.. ngee :D apa itu powerpuff girl?? dan siapa itu powerpuff girl?? soalan mcam mau minta kena tampar ja kan haha..sepa xkenal tu.. mmg la kecik-kecik xpenah tengok kartun..



ni haa katun tu.. mata pun tbliak semcam, tpi comel ya dop ??



sama mcam siblings aku.. ekceli aku ada 6siblings, 3laki n 3pompuan.. pandai kena susun.. apa kaitan kau dengan powerpuff girl ni konon?? yala.. kan 3pompuan.. powerpuff girl la tu.. ka bujang lapuk?? tetibaaa powerpuff girl, dah macam karipap girl pulak aku dengar, muahahaha..



pokus gmbar belah kiri ja, bab tu karipap girl paling cun..


yg dua tu kakak2 aku haaa.. dorang la yg menjinak2kan aku dalam dunia blog ni.. mula-mula ada blog tu kkak aku yg tengah tu.. pastu yg satu tu pulak gedik2 jg minta btkan blog.. las-las aku pun trikut jg looo, pdahal aku ckap dlu.. ''ehh best sgt ka blog-blog ni?? xpenat ka jari jemari kamu menaip2 tu'' ayat bangang pulak keluar haha.. first-first mmang aku agak bengong skit sebab xtau cmna guna mnatang ni.. tpi dgn adanya dua karipap girl tu.. smpai skrg aku minat berblogging, hehe..






hobi kami sama.. suka ketawa smpai teguling2 macam tenggiling hahaha.. hangout together2.. best hangout sebab aku suka bodek dorang.. aku pun slalu belanja dorang jg wehh, blanja masuk jamban.. bab aku sedia-sedia bwa duit syiling.. xjg aku kena ckap kdekut.. bagus kan aku..






ni haaa aku riview blog kkak2 aku.. ni yg tua si dayanQ yg kedua tua si jijie yg paling muda aku si nana.. blog aku ni baru ja wujud tapi bodyguard aku kalah dorang.. pastu aku pulak yg rajin hapdet, xpaham aku semua ni hahaha :p 











klik me! :D

3 org suka conteng:

Elyzatul Nastaysah said...

comelnye awak ni=)

NuR 'aQiLaH said...

comey yaw ;)

TiTi said...

comel mcm powerpuffgirl! hehe saya buat kunjungan balas dari segmen lulu, follow sini jugak, thanks singgah blog saya :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...