Bila Budak Sabah Datang KL - part 10 #2




sambungan dari entri ini
mau cari secret recipe punya fasal..
macam keliling dunia mencarinya.. amat payah okeh! -__-"
lagi-lagi budak kampung yang jarang datang kehel ni..
boleh sesat di buatnya..
dorang yang lain bizi cari SR~
aku bizi snap-snap bangunan.. haha  =P


fahrin ahmad kunun..




masuk lagi dalam mall sebelah..
apa nama mall ni pun aku x tahu..
yang aku tahu dekat sini pun xda secret recipe~ derm!
tanya pekerja-pekerja dekat situ pun dorang x tahu juga.. humm..














KL tower juga yang aku jumpa lagi..
kunun mula-mula mau pegi Baskin Robins..
mau juga aku tahu macam mana rupa natang tu kan..
sekali kakak aku cakap mahal..
hek elehh.. dah ada orang belanja.. on ja la kan..
BR bukan ada pun dekat sabah ni..
SR berlambak lah.. kempunan aku nokk mau rasa BR~  (-__-)"


perjalanan di teruskan lagi untuk menjejak SR..
akhirnya jumpa juga benda ni..
fenattt kaki aku tahu??




bab-bab order mengorder ni jangan cakap la kan..
aku lah orang first paling eksaited..
lagi-lagi kalau nampak berbagai corak morak kek tu.. nyum nyum~
rasa macam mau order ja semuaaa.. hahaha..








kakak aku DayanQ order ice lemon ja..
buuuu.. rugi lah kau dayang.. 
dah orang belanja order lah yang spesel sikit.. kahkahkah~
tengok aku..


pheww~ xda la spesel sangat.. ok la dari ice lemon tea tu~  =P


juling mata aku kira smarties ni..  ^__^


aku ada order dua sebenarnya..
satu air satu eskrim..
tapi orang tu terlupa dahhh~ rugi rugi! haha..
mesti orang yang belanja tu cakap "selamat uang aku"
xpa.. pasrahhh~ lain kali belanja BR pula.. ngeh ngeh ngeh..




licin.. xda pembaziran okeh!~




dan jumlahnya semua.. limaplohsatuhengget+sensen~
oh trimas to brader yoi sebab sudi belanja kitorang..
lepas ni belanja tiket kapal tobang ok, ahahaha..
eh entri ni blom habis lagi..
tunggu entri akan datang tapi pada hari yang sama..
sebab masa ni kitorang banyak snap pic
lepas tu banyak merayau sampai lebam~  =)
baibai~




















p/s : lama pula x hangout ni.. huhu~








kalau        suka        boleh        laa        klik        like!        thankss        for        reading         =)

2 org suka conteng:

mimi halim said...

Baskin Robin ada dalam PV je atas before tokyo stree...

agak masalah said...

ni yang rasa nak pergi cari kek jugak ni

kalau ada masa, jemput dtg blog sy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...