Selesai Perbicaraan!







lokasi : Tanjung Aru Beach Resort

masa : 1.10 pm


hari ini hari yang membuat kan jantung aku berlari laju
sebab first time aku datang interview kerja.. hahaha~
kena suruh datang jam1.. aku sampai 1.10 petang..
ok la tu.. xda la lambat sangat kan..  =)


masa isi borang hari tu aku ambik kerja bahagian reception..
wahhh kemain kau reception segala..
aku bukan berseorangan ok.. 
aku bawa kakak aku sekali, hilang juga nebes ni sikit hihi..
kalau boleh satu kampung ni aku mau bawa.. kahkahkah  =P


masuk ja dalam opis tu aku duduk dengan tenang
sambil melihat gadis-gadis seksi berenang dalam kolam.. Astaghfirullahalazim~
tiba-tiba seorang gadis di kaunter bersuara..
"mau interview kan??"
aku balas.. "ya..*terus melemparkan senyuman manis*"


dua minit kemudian.. gadis dekat kaunter bersuara lagi..


"siapa ambik bahagian reception"


"saya.. *senyuman manis aku tidak ketinggalan*"


terus pak guard bawa aku kat pejabat manager..
konfiden ja aku jalan sambil membawa fail
yang di dalamnya bermacam macam sijil..
sijil karoke masa kecik pun aku hentam sumbat ja dalam tu, hahaha~


dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim..
aku pun masuk lah dalam pejabat tu..
mula-mula kena suruh perkenalkan diri..
panjang lebar woii aku cakap.. bla bla bla~ ahahaha!
peduli apa hamba.. senang cakap la dia soal aku jawab.. hihihi  =P


selesai perbicaraan.. aku pun dengan tenang mengucapkan Alhamdulillah~
tunggu kena kol ja la.. kalau dapat syukur~ kalau idak pun jangan menyerah..
rezeki ada di mana-mana ye dak??
yang penting kita usaha ja..  :D




apa apa pun.. doakan gua~ ngee  >.<"
















p/s : tidak semua yang kita impikan tu kita boleh dapat..  (^___^)"








kalau        suka        boleh        laa        klik        like!        thankss        for        reading        =)

11 org suka conteng:

Si BuDaK KaChAk said...

xpe....yg penting kita usaha....neway dah dapt nnt jgn lupe blanje BK utk gaji pertama....hehehe

Nana afLs said...

@Si BuDaK KaChAk

aku bgi kau coki2 la satu aa.. haha =P

Rozuan Ismail said...

good luck. InsyaAllah ada rezeki nanti

Nana afLs said...

@Rozuan Ismail

tengkiuuu ^___^

Si BuDaK KaChAk said...

alamak....coki2 klu bg ank buah pun dia kate tak cukup...dia klu bleh nak secret recepi...hehehe....wekkkk

Nana afLs said...

@Si BuDaK KaChAk

amboi! tggu aku jdi PM laa.. hahaha~

misshannajr said...

gudluck :)

Scha Lalala said...

gudluck! insyaallah ada rezeki ^^v

Nana afLs said...

@Scha Lalala

aminn.. tQ :D

anamizu kaito said...

comeynye nana! best of luck tau! hehe






luv,
cik ana

Nana afLs said...

@anamizu kaito

tengss ana! >.<"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...