Bila Budak Sabah Datang KL - part 8







ni gambar masa pegi KLCC 
part 6 dan 7 tengok la sini
hari ke 8 aku di KL dulu xda p mana-mana pun.. 
stay patah tempat kolej kakak aku ja..
kalau jalan juga time ni.. duit pun jalan juga ye dak??
so baik aku rehatkan duit masa ni..
sebab duit yang tinggal x banyak lagi.. pffttt~
nasib la banyak orang yang belanja juga..
sep sikit bajet aku.. haha~  =P


mamat yang baju kuning belakang aku tu.. yang pakai  baju bola tu
muka macam xda perasaan langsung derr~!!
tu kawan kepada kawan kakak aku.. paham x ?? hahaha~
aku ni dah la jenis yang suka ketawa sampai guling-guling..
kau buat la lawak depan dia xda dia ketawa punya..
even kau bogel depan dia pun lagi haram mau ketawa..
dia humban kau dengan selipar jipun adalah..
dah la muka bajet 60an.. muahahaha kejammm~  =P























p/s : bilik aku bersepah kalau si jijie balik ni.. sekarang baru boleh kemas sebab dia sudah chow to penang.. kalau suruh dia kemas jangan harap la.. lalalala~ peace!  v(^____^)










kalau        suka        boleh        laa        klik        like!        thankss        for        reading        =)

2 org suka conteng:

Azhafizah[フィザ] said...

sonoknye jalan jalan

Nana afLs said...

@Azhafizah[フィザ]

sronok hbis wehh.. skali skala hehe :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...