Mak aihhh~ Sempitnya..







sekarang, ini lah laluan utama kami untuk menuju ke rumahku syurgaku..
yang menjadi isu sekarang ni.. muat ka motor mau masuk??
kereta konfem la idak.. dulu kitorang paking depan rumah ni ja..
sekarang ni dah kena buat tembok.. paksa la paking dekat luar..
tu pun x tentu mana tempat mau paking.. kesian bapa aku~  T___T


hari tu jalan ni kena bagi bengkok lagi.. adehhh~
terus bapa aku jumpa ketua kampung suruh kol tuan tanah ni..
bincang-bincang pasal ni baru lah tuan tanah kedaung tu x bagi bengkok lagi..
xda perasaan ka apa tuan tanah ni.. 
paham la sikit keadaan tu yang kitorang ni tinggal kat belakang!
bukan kami sahaja.. tapi ada dua buah rumah lagi..
cuba kau yang tinggal kat belakang ni.. apa perasaan kau kena buat gitu??
lain la kalau kau xda perasaan.. hehhh~  (-____-)"


jiran sebelah rumah aku ni pernah juga bincang dengan tuan tanah pasal hal ni..
sekali dia cakap apa.. bersyukur la sebab kena bagi jalan lagi~
tau la kau kaya.. kekayaan kau tu x pegi mana pun..
x bawa ke mati pun bang oiii..
orang kaya tapi perangai macam tahi.. ptuihhh~!!




















p/s : nasib baik baru lepas makan free.. ggrr ggrrrr~  =P










kalau        suka        boleh        laa        klik        like!        thankss        for        reading        =)

4 org suka conteng:

Awie Omar said...

SYOK LAK TENGOK ENTRI NI.
HARI INI, AKU CITER PASAL EX-KUCING AKU.
HARAP SUDI LA TENGOK JAP.
http://awieomar.blogspot.com/2011/03/jangan-tinggal-daku.html

Ezzattie said...

memang sempit sgt tuh. kenapa dia buat macam tu? =.='

Nana afLs said...

@Ezzattie

tu la nmany kdekut taie idung masin.. kahkahkah =P

Eza Boom Boom :) said...

adeh, cuba lah tuan tanah tu consider sikit. maak aaii.. apa-apa pun, bawa bersabar :D

p/s: thanks tegur tadi tau. tak perasan link tu bubuh link gambar pulak. huhu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...