oh! Durian Lagi~







dulu dapat durian free.. tapi ni yang beli punya~ xda free sudah..
memang mahal okeh.. satu tapau 10hengget! pffttt~  =__=
idak la begitu banyaknya.. bapa aku dah makan separuh tadi..
ni untuk aku dan kakak aku.. memang x cukup ni..
ada juga tarik-tarik rambut ni karang.. haha  =P
semua mau lebih.. biasalah buah febret..


bangun pagi tadi terhidu bau durian ni..
menusuk kolbu ok bau tu..
ni mesti durian ni.. nyum nyum~  *bisik hati kecil ku*
terus pegi cari durian dengan muka minta penampar.. ahahaha!
ada sini yang x makan durian??
oh sungguh sayangggg.. ce try makan sebiji dulu..
keluar balik x ? hihihi..













p/s : makan durian dengan nasi panas-panas memang sedap! x caya.. ce try~ lalalala  v(^__^)









kalau        suka        boleh        laa        klik        like!        thankss        for         reading        =)

5 org suka conteng:

Rozuan Ismail said...

nak durian!!

Cik Rose Cute said...

nak jugak durian hihihi follow sini..

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

ShahzCudin said...

durian ni dah jdi buah rare dah skrg..tu yg rege dia mahal ya ampun

Nadiah said...

kite dah follow awak...awak follow kite balik ye....tq

sI nYemPerEnG said...

wow???? makan nasik panas n durian???? siyus first tyme dgr ouh .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...