Bila Budak Sabah Datang KL - part 10 #1




hye bebeh bebeh sekalian.. udah makan blom??
tetiba pula jadi minah seberang.. hahaha~
ok sambung cerita fasal budak sabah yang jakun ni pegi KL nun..
lepas ja kitorang sesat malamnya tu.. oh sesat dekat mana? baca sini
memang trauma lah aku malam tu.. erkkk~


besoknya pula ronda-ronda KL lagi..
banyak juga tempat kitorang pegi masa ni..
pi Pavilion, Lot 10, Bukit Bintang, KL sentral.. 
sampai ja dekat terminal tah apa tu lupa pula aku..
singgah la bekpes jap dekat mcD.. kelasss kau bekpes mcD~  =P














x dapat gambar dengan aaron aziz yang real.. dapat ni pun jadi lahhh~
banyak sangat aku snap snap pic masa ni.. jadi paksa la aku buat 2edisi
ni edisi 1 la kiranya.. tapi pada hari yang sama.. ngerti?? kekeke~
masa ni aku paling eksaited gila vavi okeh! 
pantang nampak KLCC mesti aku snap pastu cakap "aaa!! KLCC laaa"
nampak sangat jakunnya~  -___-'
kakak aku yang stressss.. haha =D









KL tower pun ai snap okeh!~






KL memang sesak wa cakap sama lu~!!



masuk sini xda beli apa pun.. just cuci mata~






luar I setan






posing habis aku tu haha.. ni dalam perjalan pi Pavilion.. yeyyy~



KLCC lagi~



depan Pavilion..






pintu masuk~









berlambak la juga pokok krismas dalam Pavilion ni..
tapi surau dia lawaaaa.. saluteee~
budak 3orang dekat atas tu jalan-jalan
bagi gula-gula free dekat orang..
di sebabkan dorang pakai baju kimono tu ambik la pic..
bukan di sebabkan cumil okeh! dorang xda gigi.. hahaha~
yang budak sebelah aku tu posing bukan main lagi..
asal gambar ja angkat kaki sebelah.. 
tengok gambar tu.. sebelah kaki dia ja nampak~  (-___-)"





perut aku bunyi dangdut dah masa ni.. lapar amat!
kunun mau lunch dekat secret recipe..
cari punya cari.. x jumpa secret recipe ni.. adehh~
kecewa la aku kalau x makan secret recipe.. pffttt~
ce teka kami dapat jumpa ka idak SR ni.. ngeh ngeh ngeh..  =P






tunggu entri selanjutnya ok..! daaa bebeh bebeh sekalian~  v(^___^)














p/s : sherammm juga duk umah sorang-sorang ni.. erkkk~








kalau        suka        boleh        laa        klik        like!         thankss        for         reading        =)

4 org suka conteng:

asyraf ahmad said...

korg due mmg cute!
nak kenal leh
hehehe

acap
to my blog - Acapsuur (>,<)

Rozuan Ismail said...

amboi,berjalan sakan ye

mankstar said...

ko ni dak sabah ke?

Nana afLs said...

@mankstar

yup.. sbah ba ini haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...