Bila Budak Sabah Datang KL - part 1 (first day)





KL.. kuala lumpur..
bandar yang menjadi tumpuan orang ramai..
aisehhh~ ayat macam kl gangster ya dop ??



hari tu aku ada bagitau berapa hari aku di kl kan ??
sepa belum tengok tu.. tengok laa sini hehe :D








muka eksaited mau naik kapal tobang..
flight jam 1.50 petang.. 
jam 1.30 tu bapa aku lagi eksaited..
konfiden ja tunggu depan gate 3~
last-last kena suruh baris gate 2.. adehh  =_="



masa terbang tu.. rasa macam mau tercabut jantung aku ni..
serammm nihh.. siap tutup mata lagi..
rasa macam mau turun balik pun hado haha  :p
pening aku masa dalam kapal tu.. 
aku tengok orang lain lek ja.. mungkin dorang hari-hari naik kapal kan~
kalau aku.. 5tahun sekali pun belum tentu dapat naik  (-_-")



sampai kat airport LCCT dalam jam 4.30 petang camtu..
kami di sambut oleh abang aku dan kawan dia yang merupakan orang sabah juga~
memandangkan abang aku sahaja yang kerja di kl..
so stay rumah dia ja di cempaka courts..



malam tu abang aku cakap ada pasar malam area-area sana juga..
bapa aku pun semangat ja mau pegi..
sebab kawan abang aku cakap xjauh mana pun..
dalam 10 minit gitu sampai laa..
wakluuu 10 minit.. setengah jam woi berjalan..
haihh.. tampar juga kawan abang aku ni haha~













ni ja gambar yang aku sempat ambik..
xbanyak sebab aku teruja sangat dengan pasar malam ni..
panjang bebeno.. dari hujung sampai ke hujung..
bepeluh juga ketiak aku.. muahaha~  =p



cendawan goreng tu sedap.. gambar yang ketiga tu..
first time aku bedal tahu ??
kat sabah xkena pandang pun cendawan tu.. ish ish T__T
murah pula tu.. 1hengget yo..



puas meronda ronda.. kaki pun lenguh..
balik rumah ja terus.. tapi xmau jalan kaki sudahhh..
bapa aku pun xlarat jalan kaki lagi..
kami naik bas dengan bertambangkan 50sen sahaja~ haha!
sudah la penat.. naik lagi tangga p tingkat3..
lif pun rosak! apa dahhh..
sampai rumah mengahhhh.. tapi bestt  v(^___^)














klik me! :D

trimas           sebab           like!          :)

2 org suka conteng:

Lexys Xeslly said...

bestt g kL :) rasa mcm maw tggal sana terus :)

❤ n a n a ❤ said...

@Lexys Xesllyitu la itu.. trus keja sna kn, haha :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...