Segmen : Satu Malaysia by Azhafizah.com






picit sini untuk join






dari dulu sampai sekarang aku memang duduk sabah ja..
area kota kinabalu yang maju.. wewiittt~
makanan femes di tempat aku sekarang ni ambuyat kut..
sedap wuii ambuyat.. blom cuba blom tahu..
cicah lagi dengan kuah asam.. adehhh  >_<
jatuh air liur aku buat entri ni.. ggrrr~


curi dari gugel..



kalau warga KL datang sini mesti paw kuih cincin dan amplang kan??
elehh x ngaku kunun.. ai sendiri nampak yu olls beli dekat pasar.. haha  =P
kawan-kawan kkak aku sendiri minta kirim beli kat sini..
sedap sehingga menjilat ibu jari..
amplang tu kalau cicah dengan sos.. emm lagi mabeless~


curi dari gugel juga~



tempat best sini aku rasa gunung kinabalu..
even aku xpernah pergi tapi berhasrat untuk ke sana
suatu hari nanti.. cehhh~
dapat daki gunung pastu dapat kurangkan lemak! haha :D


gugel juga jadi mangsa..












klik me! :D

trimas           sebab           like!           :)

11 org suka conteng:

Azhafizah[フィザ] said...

thanks join segmen ni.ambuyat tu teringin nak rase..kat semenanjung xde pulak ye..gunung tu macam teringin nak pg gak..tp bile ntah..pg same yuk!

❤ n a n a ❤ said...

@Azhafizah[フィザ]

ambuyat sedap yu.. jom jom daki gunung hehe ;p

Bui Junaidi said...

kalau dekat sarawak ambuyat tu kami panggil 'linud'..mmg sedap,bui pun suka makan..

dari dulu teringin nak ke KK,tak kesampaian lagi

kalau pergi nana jd tourist guide boleh..hehehe(kidding)

bui follow yer..*_*

MiszSpecky said...

hye..singgah kembali dari misz specky,

mmg lame sgt niat nk g sabah..tp mase xberkesempatan..

teringin nak rase ambuyat n other special dishes kat sabah! nyummy!^^,

Nana afLs said...

@Bui Junaidi

ow klau sna linud pla kena pnggil.. bru tau ni hehe.. buli ba klau kaka haha =P

Nana afLs said...

@MiszSpecky

klau ada time dtang la sbah! ambuyat mabeless punyaaa hihi :D

ain farahin said...

thankz.ambuyat first time dgr!makan apatah lagi.pa pun.nice to know your place

cikladybird said...

salam singgah dari orang johor...

yana said...

singgah dar segmen yang sama tq singgah entri yana...yana suka mkn amplang...hehehe

fithyuyee said...

salam...hi...wahhhh...cm best je....tp yg pntg mknn r nmpk lain skit...sume xpnh rse....tp rupe kuih cincin kot....cm kuih deram le....nme lain kuih telinga k*l**g...he3...

aNereO UsitHe said...

naj dtg sini...naj org sabah..meh dtg follow belog naj :) naj da naik gunung kinabalu...beshhhh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...