Tentang Dhia Bikin Gua Panassss






aku yakin ramai umat yang baru lepas tengok drama ni
termasuk lah aku hehe..  :D
macam-macam aku baca reaksi status di fb..
ada yang kata x best.. sad ending laa..
ada yang nangis-nangis terus masuk jamban la..
macam-macam la.. huhu~


kadang-kadang drama ni bikin wa panasss ja..
macam tengok bola yang gol x masuk tu.. haha~
panass tengok si salmi tu..
ingat lagi aku ayat dia masa mau guna gunakan  si zikir..
"bukan darah kambing ja aku kasi minum kau, dengan
taik-taik kambing sekali aku bagi" hahaha~
gila kuanghajar mami dia tu.. 
tapi aku salute.. lakonan salmi tu memang menjadi la..
sepa ja tengok rasa mau bunuh ja salmi tu kan.. kahkahkah..


tacing gila aku tengok ending tadi..
feel kewanitaan aku secara otomatiknya terserlah..
sanggup si dhia tu bermadu.. adehhh  =_=
ending aku rasa 50-50.. macam gantung sikit..
cuba la bagi si salmi tu pengajaran..
kena kejar anjing ka.. x pun kena gigit buaya.. haha  =P
last-last dua dua pun mati.. uwaaa~
sehidup semati la ni konon..


mana best nora elena atau cerita ni ?? lalalala~
ni part aku suka.. cekidauuttt yaw..





dhia yang sebenar




* *


* *


* *


* *


* *


* *


* *


* *


* *


* *


* *


* *


* *


* *



boleh?? muahahaha~!! beskal aku sentimental skit..















"Setiap manusia ada sejarah silam.. tapi setiap saat juga sejarah baru dilakarkan, biarlah sejarah lama tu kita biarkan.. ia akan berlalu, dan sejarah baru yang kita lakarkan akan menjadi milik hakiki"
















p/s : akhirnya jatuh juga airmata aku tengok si zikir nangis.. zikir nangis aku pun nangis.. derm!










kalau        suka        boleh        laa        klik        like!        thankss        for        reading        :)

9 org suka conteng:

Hans Mohd said...

yup!
betul tu. endingnya macam tak complete pulak bila mami n zetty tak dibagi pengajaran. geram nih!

Nana afLs said...

@Hans Mohd

stress stress! haha =P

Azhafizah[フィザ] said...

alamak..tak layan lak citer ni..jarang tengok TV.hehehe

Nana afLs said...

@Azhafizah[フィザ]

best beb! sedihh hehe..

||aLeaSaRa|| said...

owh akak pun update entri sampai 2 part gara2 ttg dhia ni hehehehe.mmg tak puas hati ku salmi tak dpt pembalasan sewajarnya.

hehehe...foto yg paling last ni tak blh tahan nak senyum.tapi jgn risau sis mmg comel ^^

Nana afLs said...

@||aLeaSaRa||

emosi nmpak? hehe~ gmbar last tu dhia yg ori.. jgn main2.. hahaha =P

Bui Junaidi said...

bui tak pernah tengok drama ni..jd mmg tak tau menahu..

Nana afLs said...

@Bui Junaidi

hehe.. best bui~

che-a/atiah said...

nora elena lagi best..rindu ngan seth

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...