5 blog wanita pilihan ku 2011




BEN ASHAARI


tekan sini untuk join


banyak blog yang aku suka ni.. lagi lagi kalau pompuan kan.. comel ja belog dorang~  majoriti kaler pink.. suwitt gitu  :)  tapi kena minta 5 ja.. kalau seratus mau aku kasi senarai semua blog yang aku suka tu.. blog blog yang aku pilih i.a.l.a.h....



selendanqpelangi.blogspot.com

ni blog minah yang mengajar aku berblogging.. juga mempunyai pertalian darah daging dengan aku~ belog dia ni banyak pasal pesen pesen.. jiwa remaja la kunun~ cis!



cikepal06.blogspot.com

siapa yang x kenal blogger ni memang ada hasad dengki la tu kahkah.. blogger femes ni uii~  selalu baca entri beliau.. semua best!  :D



cikdianacolourfull.blogspot.com

ni merupakan senior aku masa sekolah menengah dulu.. blog dia cute~  nampak kakak ni macam pendiam.. sebab time sekolah dulu aku x pernah pun tegur dia.. sebab aku pemalu.. huahua  (-__-)"



ctliyana86.blogspot.com

suka baca blog ni.. sempoi habis~  aku round habis blog ni semalam.. tampar-tampar muka aku ketawa baca entri dia semalam..


ceriterabubucaca.blogspot.com

ni juga merupakan senior aku dulu.. pipi dia berlubang wuii haha~  x caya ?? p terjah blog beliau..




ok siap! so ni la belog pilihan aku.. rajin rajin la hapdet.. sebab aku silent readers korang.. wahhh~
blog yang lain pun aku suka juga.. tapi 5 ja kena minta~ mau juga aku tambah 0 sebelah 5 tu.. boleh ?? =P
sepa sepa yang join tu.. kasi masuk sekali blog aku haha.. peace!  v(^___^)













klik me! :D

trimas           sebab           like!           :)

7 org suka conteng:

naf. said...

yess blog cik epal mmg best kan kan :)

zaty said...

yeahh.npk blog cik epal di situu.
ehe..thanks singgah blog zaty.
dtg jenguk blog nana!

wahhhh rminya follower diaaaaa. :D

Adzrien Shoppe said...

cik epal memang best.. ctliyana pun selalu banyak idea.

Sally Yatiey said...

best-2 ! hee . Sally suka blog Cik Epal n Ctliyana :D

Ash Kyouhei said...

Saya singgah dari segmen yang sama :)

: Segmen : 5 blog wanita pilihan ku 2011

smilenajah93 said...

singgah jalam2 blog awak :)

dwaty said...

terjah dari segmen yang sama..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...