Bulan Disember Banyak Makan Free








kenapa banyak makan free?? sebab banyak orang kahwin.. haha~ boleh??  :p
kalau benda free ni semua pun orang suka ya dop?? lagi lagi kalau bab mencekik.. erkk..
salah seorangnya adalah aku.. ngeh ngeh~ raja mencekik yang rakus.. hua hua hua  :D
ekceli kelmarin kitorang pergi kahwin pakcik di beaufort..
gerak dalam 1.30 petang sebab majlis sanding tu jam 4petang..



aku selaku gadis yang berbudi bahasa diarahkan untuk membawa bunga 'manggar'
phewww.. aku terpilih uii~ kunun la terpilih.. apadahal aku sendiri yang mau bawa.. haha~
aku pula yang rasa nebes time ni.. dup dap dup dap my heart tahu?



muka eksited.. first time bawa benda alah ni  =_='






aku x tau mau bawa pi mana benda ni.. rasa macam mau suruh makcik tu yang bawa kan~ x pasal pasal  kena terajang karang dengan makcik tu.. haha  =P



bersama si pengapit pengantin lelaki.. pakcik belakang tu pun join juga rupanya~ hmm..



semua pun nebes gila tunggu pengantin lelaki ni keluar dari kereta..
aku lagi nebes wehh.. bayangkan jalan sebelah pengantin.. raja sehari tuuu~
banyak pula umat umat yang take take pic ni.. sudah la nebes
mau juga aku humban bunga manggar tu tempat dorang.. hehh  -,-






perghhh.. dengan spek mata lalat gituuuu.. wewiittt  =P
silau barangkali.. hahaha~
dengan ayunya aku jalan kepit sebelah pengantin..
lambai lambai tangan lagi ala ala mis world.. hoho~
boleh pula gitu yooo..



sampai depan rumah pengantin pompuan..
si pengantin lelaki pun masuk dan membawa keluar si pengantin pompuan..
weee suwiittt.. hehe~ yang x suwitnya..
si asben ni tinggalkan pula si wife.. ish ish ish.. nakal~






sesi bergambar pun bermula.. nebes aku pun hilang sudahhh..
kalau bab bab bergambar ni aku la orang pertama paling eksaited hehe..



selamat pengantin baru.. semoga berbahagia hingga ke akhir hayat *wink wink*



si pemegang bunga manggar yang bertauliah!



ini pengantin lelaki..



dia pengantin pompuan..



dan kami adalah the karipap girl haha!  =P



femly si pengantin lelaki.. semangat 1Malaysia~!



siap sesi bergambar.. senyum senyum nampak gigi sampai penat..
sesi bersalam salaman belah pengantin pompuan.. huhu~
hari jumaat ni majlis belah lelaki pula..
makan free lagi.. wehuuu~



majlis bersurai~ k bai..













p/s : bulan disember mesti ramai orang yang mendirikan masjid kan.. korang bila?? jangan lupa jemput ai.. sponsor tiket kapal tobang terus.. hahaha  v(^__~)




















klik me! :D

trimas            sebab            like!            :)

8 org suka conteng:

Siti Nur Aisyah said...

kualiti gambar ok.mesti guna kamera mahal ni.ekeke.btw nice la

Nana afLs said...

@Siti Nur Aisyah

mahal?? adehh.. fon cap ayam ja ni~ haha :p thankss btw.. hee ^^

allysponti said...

wahhh ! meriahnya !mesti best kan :D

Nana afLs said...

@allysponti

best sbab dpat makan! kah kah kah ^^,

Mizfantagiro said...

wahh meriah riah ek..pic first tu kembar ker?

Nana afLs said...

@Mizfantagiro

kembar?? erkk.. sama ka? hehe..

KhaiZa said...

wau... suka yer dapat bw bunga manggar...

Nana afLs said...

@KhaiZa

first time ni.. haha :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...