Boring Punya Pasal.. Aku Conteng Muka Sendiri~




hujung hujung minggu camni opkos boring..
xda hal mau di buat..
mau soping semua pun pokai.. haha~
so aktiviti aku hari ni adalah menconteng muka dengan arang..
cekidauutttt..~


ni muka yang belum di conteng lagi.. muka suci~ hua hua :D


mula mula tu aku conteng gitu gitu ja..
pakai bedak.. lipstik dah siap..
sekali kakak aku cakap xda perubahan langsung~!!
x guna yu.. penat penai ai tacap tacap ni..
lepas dia cakap tu..
terus ja pi conteng muka aku ni..
aku rasa macam raja sehari yuuu.. muahaha~ boleh??




dan



hasilnyaaaaaaa


* *


* *


* *


* *


* *


* *


* *





kentut jap!





* *


* *


* *


* *


* *


* *





tadaaaaaa~!!






tersangat la huduh.. muka macam mak nyah pun hadoooo.. hahaha  =P



aku x reti la pakai mekap tebal tebal ni..
selalu jalan pakai bedak.. lipstik sudahhh..
x juga nampak pucat zombie~ lalalala..
karang pakai mekap tebal air wudhu pun x masuk ye dak?? =)
*ustazah x ayat aku* haha~



sebelum dan selepas di conteng conteng..





pakai inner tu pipi aku nampak lebar..
kalau shawls tertutup sikit.. hehe~
saja buang tobiat ni hari.. ngee  v(^___^)















p/s : ni hari ada makan free.. tapi aku malas mau jalan~ hoho  ^^,











kalau        suka        boleh        laa        klik        like!        thankss        for        reading        :)

8 org suka conteng:

cik kinchnaf said...

cantek la ! mane de cm mak nyah :D

sweet sgttttttttttt...

Fahz said...

cute.pandai si tukang makeup mengayakan makeup tu.manis je ea (",)

Nana afLs said...

@cik kinchnaf

adehh.. makin lebar hidung aku ni, hahaha~

Nana afLs said...

@Fahz

heeee.. thankss bebehh~ sis aku yg conteng2 tu.. ^^,

ayuyuuu :) said...

mana ade nyah2

macam perempuan lahh. :D

cantik!

Nana afLs said...

@ayuyuuu :)

haha klau nyah mekap patplohpat inci.. thankss btw ;p

Azzah said...

sis pun suka try makeup2 tapi bila nak keluar,biasa jer..

Nana afLs said...

@Azzah

ok aa tu.. simple tu indah.. ececehhh hehe ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...