Bila Budak Sabah Datang KL - part 2




part 1 tekan sini ~ tujuan utama kitorang pegi KL ni untuk menghadiri majlis konvo kakak aku di KUIS.. aku lupa sudahhh area jalan pergi tempat kolej tu.. mana xlupanya.. dah 3tahun yang lalu  -_-"  kawan abang aku konfiden semacam..


di kuis kan pakcik.. ohh saya tau itu~ jangan risau laa..


yaa.. tapi pakcik ingat ingat lupa sudah jalan tu hehe..


jalan punya jalan punya jalan.. dia bawa kami pergi USIM.. bukan K.U.I.S tapi U.S.I.M.. derm yu brader.. huhu~ nasib baik ada GPS di fon kakak aku lagi satu.. fon canggih uii.. kalau tu xda GPS bek humban pegi laut kasi makan jos haha! *stress*



ni laa brader tu baju biru.. mau num fon ?? xpayahh.. mengamuk karang bini dia..


bukan yang tengah tu konvo.. xkan laa kakak aku pakai songkok yoo.. saja ja tu buat kenangan.. kalau ada orang tanya "yu pernah konvo'' slumber monkey ja jawab "pernah~!!" bagi tunjuk ja gambar ni.. kunun kunun pernah konvo haha~ boleh ?? 


bukan abang aku ja jakun pakai baju konvo tu.. semua pun mau try test~ mau lekat gambar tu di dinding rumah.. bukti yang kitorang semua pernah konvo.. orang yang datang pun mesti puji ''ehh anak pakcik semua dah konvo.. e'eh pakcik pun ada sekali.. salutee la pakcik"


bapa mana yang xbangga kan.. tiba-tiba ada org cakap "apsal semua pakai baju konvo yang sama ?? macam hari yang sama pula ni" *kantoiiii !! hahaha*


my bapa 



abang aku..


kakak aku si jijie (belog dia xdapat buka)


si comel nana  ^___^


budak konvo yang sebenar benarnya.. kakak aku si dayanQ


yang pegang bunga tu gaya lebih yu..  =_="


puas kitorang bergambar sampai lebam.. perut pun meraung raung kelaparan.. petang tu kitorang blah dari situ.. pastu singgah la restoran yang berhampiran.. makan ja kerja aku sini~  order nasi putih, tomyam, sayur dengan telur dadar.. berselera aku tuuu..










mana xhabis kalau semua pun lapar masa ni..tomyam dia xberapa sedap~ abang aku cakap sedap lagi tomyam depan rumah dia.. murah lagi.. sini bayarannya semua rm60++  mak aihh.. boleh tahan mahalnya tu..


siap makan abang aku pergi hantar balik kakak aku di kuis.. sebab kalau ikut kami balik kereta xmuat.. kereta kawan abang aku tu proton ja, proton ntah aku pun xtau.. kami pun semua paksa main sumbat ja dalam kereta tu.. janji sampai haha =P










p/s : congratss too my sis~!! mmmmuuahh >.<"














klik me! :D

trimas           sebab           like!           :)

3 org suka conteng:

Nerdy Zuera said...

1 family nak konvo ..


ni blog saya :
http://sempoi9.blogspot.com/

[PCL] said...

congrats to yr sis....ada keinginan ada kejayaan insyaallah.

GincoMerahJambu said...

wahh..mixedd!

cantikkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...