Boroikan Perut di KFC









makan malam di restoran pakcik ni.. semboi x ??
lama sudah xpegi KFC tau.. 
di sebabkan ada orang belanja.. aku la orang first paling eksaited..
benda free.. sepa xsuka kan ?? hehe :D










rasa macam mau order semua.. haha~  *tamak*
dah orang b.e.l.a.n.j.a boleh la order banyak.. x gitu ?? :p
sekali sekala.. bukan selalu kan..
kalau selalu.. obesiti karang.. bertingkat lemak kau..



x sah kalau xorder ni.. cheesy wedges yu.. nyum nyum~!!




muka laparr.. :D



rakus melantak..



orang dermawan yang sudi belanja.. 




abang aku xboleh pakai..
boleh pulak dia cakap sup kfc tu basi..
aku rasa ok ja.. macam rasa sup pun..
mulut ko tu yang basi~ hahaha! =P



thankss kakak ku si dayanQ
lain kali belanja la secret recipe..
xpun pizza.. wahh haha~
sayanggg ko lebih.. *ayat bodek*











jom klik sini











klik me! :D

trimas           sebab           like!           :)

4 org suka conteng:

Mia Meymi said...

baru jap td je mia p mkn kt kfc.. :p

❤ n a n a ❤ said...

@Mia Meymi

ya?? aisehh.. ikut2 ja haha :p

Korean Style Online said...

KFC..yam2...huhu..Nice blog that you have and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean clothing online / korean fashion online. have a nice day...

mazda2992 said...

haiiii.....saya follow blog awak d sini jak ya....rakan yang ke 844..heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...