Aku pun Layan Laaa






baru lepas tengok cerekarama ni..
guling guling doplohnam kali aku gelak..
ingatkan aku tengok cerita channel 108..
sekali tengok title "ajaibnya cinta" dahhh~
jom layan sinopsis jap..


"Ajaibnya Cinta mengisahkan tentang seorang pemuda bernama Affendi yang kerap mencuri. Seluruh penduduk kampung tahu tentang perangai buruk Affendi termasuklah emak Affendi sendiri yang mengakui tidak mampu lagi menasihati anaknya. Suatu hari, Affendi memecah masuk ke dalam rumah Ramli untuk mencuri tiket perlawanan bola seperti yang dijanjikannya pada Musliha. Namun, Affendi tertangkap dan dipukul oleh Ramli serta kawan-kawannya. Mak Tom yang menyedari situasi tersebut datang menyelamatkan Affendi. Apakah Affendi akan menyedari kesilapan yang dilakukannya atau dia tetap dengan perangai buruknya?"


kelakar gila kut tengok johan (botak) menari..
macam robot buat senaman pagi ja aku tengok.. haha~
lagi lawak part dia dapat hadiah motor tu..
mati mati aku ingat motor ni ada sejarah hitam dia ka apa ka an..
rupanya dia terharu first time dapat hadiah besar gitu.. ciss~








aku konpius sikit part akhir ni..
tiba-tiba pula si fatin tu ngigau dengan rambut afro..
ketawa pun semacam~ hahaha  =P
pastu anak dia si nilam pi mana ntah..

















p/s : restu ibu bapa paling penting dalam menjalinkan hubungan yang sah.. aisehhh~ jambu x ayat aku?? haha.. k bai  v(^___^)












kalau        suka        boleh        laa        klik        like!        thankss        for        reading        :)

4 org suka conteng:

juliashalia said...

tahu tak pe.. cete yang penuh ngn lagu hindustan je

Nana afLs said...

@juliashalia

haha bkn main joget2..

Areliff said...

aiikkk asal sye tengok tadi takde pon part pakai baju pengatin purple tu..pelikk

Nana afLs said...

@Areliff

ada.. tapi dorang xbwa msa lkonan.. time last tu baru kluar gmbar ni, heee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...