Jom Try Test Chat Fibox.. Free Wuuiiii~




dengar dengar tahun depan shoutmix kena bayar eh?? eh?
ooooo.. aku la yang paling akhir tahu ni eh?
betul ka idak aku pun x tahu..
daripada aku bayar baik aku guna yang free ye dak~  =)
kalau free semua masuk ja kalau aku.. haha..


jom kita daftar yang baru di fibox chat
senang ja daftar ni.. tutup mata ja aku daftar tadi..
bagi email.. nama~ pastu cek di email..
tekan link yang dia bagi.. pastu pandai pandai la set.. hehe ^^




boleh pakai juga ni.. best juga la..
yang penting x menyusahkan aku..
ok jom daftar ramai ramai..
pastu semak kan chat fibox aku.. hehe~  =P


















p/s : besok cuti lagi kan.. hureyyyy  v(^____^) 









kalau        suka        boleh        laa        klik        like!        thankss        for        reading        :)

5 org suka conteng:

Ibnuismaini Ismail said...

SB yang ni admin boleh delete mesej tak?

♥nurulizzatie♥ said...

kalau guna Cbox boleh lah amik freebies yg i buat kalau nak. hehe

http://nurulizzatiee.blogspot.com/2011/12/freebies-cbox-background.html

Nana afLs said...

@Ibnuismaini Ismail

boleh! hehe.. dun wori be hepi~ :D

Nana afLs said...

@♥nurulizzatie♥

ok beb~ nnti aku terjah.. ngee ^^

A'ishah Kamaludin said...

saya pun baru tau kena bayar.. Betul ke? bagi je la free, FB yang mcm2 tu pun free kan..

Haih

Btw, awak jadi mangsa tag saya.. huhuhu

the HEHS lady| THE LADIES PHOTOGRAPHER GIVEAWAY

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...